neděle 19. dubna 2015

Žába (outfit)

S krásným počasím a stále se vylepšující teplotou jsem dostala chuť opět na zelenou barvu, kterou, jak si možná dobře pamatujete, jsem nemohla dlouhou dobu vystát, až nastala změna a já si pořídila tuhle krásnou koženkovou bundu se cvoky, která je sama o sobě dost ujetá, ale já ji mám ráda.

Protože jsem měla chuť pohrát si s barvami, vzala jsem si jeden ze dvou peplum topů, které vlastním a to květovaný se zelenou barvou, aby se přeci jen hodil k bundě. Dále to bylo snadné, volila jsem tmavší džíny a k nim mokasíny v černo-hnědé barvě, ty jsou mimochodem z minulého roku z Kauflandu a jsou super pohodlné.. Ach, jak jsem se těšila na nošení právě balerinek a mokasinek a teď už konečně mohu, aniž bych snad ráno zmrzla! Jen ať se ranní mrazíky už nevrací. Vše co mám na sobě je noname, až na náhrdelník, který mám z Primarku a je super minimalistický, jemný a zároveň je vidět, co myslíte?

Pořídila jsem si také další brýle do sbírky. Pamatujete, jak jsem se zmiňovala, že toužím po průhledných babyblue, které jsem kradla dost často příteli? Tak jsem na ně konečně narazila =) Jsou sice v babyblue s růžovou na spodním skle, ale moc se mi i přesto líbí a tak skvěle a pozitivně se přes ně kouká. To jsem si přesně přála, takže jsem moc spokojená!

Doufám, že se vám tento outfit, který jsem díky zelené, převažující, barvě nazvala "Žába" a třeba se se mnou podělíte o to, jakou barvu nemůžete, nebo jste nemohli vystát vy?
PS: Já si tak uvědomuji, že nenosím vůbec oranžovou a když, tak jen na rtech (sytou) a maximálně meruňkovou na očích formou stínů.

kkiss





Poslední dobou mi přijde, že mám krátké vlasy. Trpíte také takovým obdobím? A na téhle fotce mi zase po dlouhé době konečně přijde, že je zas až tak krátké nemám, nebo jo?










4 komentáře:

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*