úterý 7. července 2015

AQALOGY potěšení z pohodlí nejen pro ženy (recenze)

Nevím jak vám, ale mně už se několikrát stalo, že jsem chtěla příteli udělat radost, buď jen tak nebo k nějaké příležitosti a marně jsem si lámala hlavu čím..


Dnes vás seznámím se skvělými webovými stránkami slovenské značky Aqalogy, která vám může pomoci vytrhnout trn z paty třeba ve výše zmíněném případě. Tato značka přináší především spodní prádlo a to jak pro ženy tak muže. Jejich spodní prádlo je zaměřené především na pohodlí a navíc se může pyšnit velice neotřelým a moderním designem a nápisy.
Krom dámských nohavičkových kalhotek, které mají potisk na zadečku a jsou v pase lemovány gumou, která krásně sedí, je příjemná a nezařezává se, nabízí samosebou i tanga. Skvělé je, že si můžete na zkoušku objednat buď jen jeden kus od každého typu a posléze využít tzv. hot deals, kde jsou kalhotky v páru za výhodnější cenu.
To samé platí u pánů. Na výběr jsou pěkně barevné boxerky a můžeme říci že i poloslipy. I zde pak člověk může využít výhodné balení, ale i balení dárkové.

Zatímco u mužů je to zaměřeno zatím jen na spodní prádlo, u žen si můžete ke kalhotkám pořídit také nějaký ten sportovní top, který je ze stejně příjemného materiálu s neméně originálním designem jako kalhotky. Aby toho ale nebylo málo, můžeme se, dámy, vybavit jak kompletním spodním prádlem, tak i tílkem s originálními potisky a nápisy.

Protože mě zaujalo nejen spodní prádlo, ale právě i tílka, rozhodla jsem se zkusit obojí.
Nohavičkové kalhotky jsou mými oblíbenými a když jsem viděla ty originální nápisy, začala jsem vybírat. Nebylo to snadné, ale nakonec jsem si vybrala. Měla jsem zálusk i na jedna tanga, ale ta zrovna nebyla v mé velikosti, tak jsem si řekla, že mi nejsou souzena a volba tak padla na tílko se dvěma nohavičkovými kalhotkami.

Vše přišlo velice pěkně zabalené. Protože jsem si vybrala kalhotky zvlášť a ne z výhodného balení, přišly mi každé zabalené zvlášť v černých pytlíčcích s logem Aqalogy. Stejně zabalené bylo i tílko.


Takhle už vypadala má vyvolená trojka po jejím rozbalení =)








Jak můžete vidět, vybrala jsem si blankytně modré nohavičky s červeným nápisem, ale i černé jednoduché s bílým nápisem.



Kalhotky jsou z 95% bavlněné a ze zbývajících 5% ze spandexu. Na každém kusu jejich zboží najdete také našitou značku na růžové cedulce, která se mi moc líbí.




Tílko jsem vybrala s originálním nápisem, které je vtipné a hodí se skvěle do fitka, nebo na brusle, protože díky své skladbě dobře saje pot.



Své pozadí s kalhotkami v akci vám zde ukazovat nebudu, nebojte, ale tílko jsem vám s radostí nafotila =)




Co říkáte tomuhle sportovnímu spodnímu prádlu a tílkům, líbí se vám? Našli byste si své favority?
Užívejte krásného dne plného sluníčka a brzy zase s outfiem =)

kkiss

6 komentářů:

  1. Vypadá to úžasně! Tílko má sice na mě nápisů až moc, ale ty kalhotky jsou senzační! :)

    Spotřebováno: Červen 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, kalhotky jsou opravdu super pohodlné, až jsem se sama dost divila =)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuji, Veru! Možná bych snesla o číslo větší, ale jinak je super =)

      Vymazat
  3. Já když chci udělat příteli jen tak radost, tak automaticky jdu koupit nějaký zákusek nebo něco dobrého, to je u mě vždy trefa do černého :). Ale se sodním prádelm to tak taky dělám, ale koupím si ho pro sebe a potom mu řeknu, že je to pro něj dárek třeba k narozeninám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, také mu tu a tam koupím jeho oblíbený pamlsek a to je radosti! A s tím spodním prádlem to je bezva nápad =D Já si takhle někdy "obhájím" koupi nějakého nového kousku, jakože je vlastně pro něj, abych se mu líbila =D No jsme my to ženy ale koumalky =)))

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*