neděle 5. července 2015

Porcelán (outfit)

Všem přeji pěknou neděli, u nás už tedy pod mrakem. Trošku se mi chce říct konečně, ale to jen proto, že jsem se poslední noc vůbec nevyspala, zkrátka to nešlo.. Já, která neumím spát nepřikrytá, jsem tentokrát nemohla mít přikrytou ani jednu nohu - jak to dělám vždy, když je opravdu teplo - potřebuji mít totiž alespoň ten "pocit", že jsem přikrytá. Dokonce jsme spali s otevřeným oknem dokořán a nebylo nám o nic lépe! Vážně hrůza... Teplo a slunce miluji, ale zase na druhou stranu se ráda v noci vyspím... Tím spíš, když jsem měla za sebou já i přítel náročný týden. Ať tak či onak, rozhodně si nepřeji nějaké ošklivé nebo horší počasí, ba naopak. Jen ať dnes přes noc sprchne a zítra nám vyjde vstříc opět slunce v plné parádě =)

Přemýšlela jsem, jaký outfit dnes zařadit. Mám jich poměrně hodně připravených, ale nějak nebyl čas nebo chuť nějaký publikovat.. Nakonec jsem se rozhodla pro outfit sice ze studenějšího dne, zato v šatech, které jsem si v poslední době neuvěřitelně oblíbila a jejichž potisk mi připomíná zdobení tradičních porcelánových hrníčků, které se shodou okolností ručně malují právě u nás v Teplicích. Šaty jsou z Primarku, z posledních úlovků. Strašně se mi líbí jejich barevná kombinace a tedy i vzor. Doplnila jsem je svou novou kabelkou z Orsay, botami z Mixeru, které jsem chudinky doslova oprášila a vzala jsem si i květovanou hippie čelenku s růžičkami =)


Jak vidíte, na krku jsem měla velké bílé perličky..



Nesměl chybět ani oblíbený bílý přehoz, přeci jen ten den nebylo zrovna nejtepleji..




Nehty už nejsou aktuální.. Perličky nesměly chybět ani na ruce a vidíte i mou novou Pandoru, o které brzy chystám samostatný článek.




Jaký jste měli víkend, trávili jste ho někde u vody, nebo u dobrého drinku? A co říkáte takovému stylu šatů?

kkiss

12 komentářů:

  1. Musim rict ze na tobe se mi saty velice libi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. vždy sa teším na tvoje outfity a opäť si nesklamala užasne :)myslím, že ak by také outfity alebo rovno tvoje dávali vo fashion časopisoch malo by to určite oveľa väčší úspech :) ja osobne vždy tie stránky v časopisoch preskakujem pretože nato, že sú to modelky tie outfity sú hrozné a v žiadnom prípade nepoužiteľné do reálneho života :) tvoje outfity majú nápad, niesu nudné a vždy niečo iné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcel, ty jsi zlata a moc ti dekuji za tvuj komentar! Vazim si Tvych slov a beru si je k srdci, abych nezklamala a rada jsi se sem vracela :) Moc me to tesi, presne proto to delam, pro inspiraci ostatnich!

      Vymazat
  3. My jsme dnešní odpoledne strávily na koupáku a byla to ta nejlepší volba :) Andrejko, jinak outfit je super, šaty se mi moc líbí a pěkně ladíš kabelkou a botama. Navíc ty kytičky ve vlasech jsou parádní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, to jste dobre udelali! My se take cachtali do doby, nez zaclo hrmet. Dekuji, rikala jsem si nejdriv, jestli ty kyticky uz nebudou moc, ale nakonec se mi to s nimi moc libilo :)

      Vymazat
  4. Já šaty na léto také zbožnuji, nenosím téměř nic jiného! Tyhle se mi moc líbí, protože mají netradiční střih a kabelka k ní skvěle ladí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musim rict, ze jsem saty mela vzdy rada, ale az letos je PORADNE nosim! Tyhle jsem si vazne oblibila a to byly za hubicku :) takze 2x takova radost!

      Vymazat
  5. Ty slniečková víla..:-) Krásna :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší! Strašně se mi líbí na tobě ta čelenka, ve spojení s tvými krásnými vlasy!! :)

    http://be-thebestversion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*