pátek 3. července 2015

Sladká cukrová vata (slip ony)

O tom, jak se slip ony staly jedněmi z mých nejmilejších bot vám tu snad už ani nemusím znovu opakovat...


Po černých kráskách s plastickou "hadí" kůží, jsem si pořídila další.. Opět se jedná o hadí plastickou kůži, ale barva je naprosto odlišná od tmavé, černé.. Jde totiž o sladce růžovou barvu cukrové vaty.





Původně jsem nevěděla, které si pořídit a váhala jsem mezi modrými a růžovými, pak jsem si ale uvědomila, že modré botky doma už nějaké mám, ale růžově ani jedny a že by se mi jedny takové pohodlné hodily. Takže jsem déle neváhala a objednala si je. Strach jsem měla jen z vysoké podrážky, protože jsem měla strach, aby byly boty pohodlné a nepůsobily humpolácky. Nakonec jsem za ni moc ráda, protože se cítím jako v bačkůrkách a platforma tak plní svůj účel. Moc se mi také líbí propracování falešné krokodýlí kůže. Hrbolky vypadají luxusně a šupinky na bocích jsou o něco tmavší, což botkám dodává šmrnc!






V hlavě mi stále leží i ty modré, ale zase nevím, jestli se mi chce investovat do dvou párů stejných bot jen v odlišné barvě. Botičky jsem samosebou hned následující den provětrala a udělala fotky, které brzy budete moci tady na blogu vidět =)







Slip ony jsou pořízené na stránkách Světshopaholiků.cz a byly u mě bleskurychle, takže pokud se vám také líbí, rozhodně neváhejte =)

Jak se vám tyto botky líbí?

kkiss

8 komentářů:

  1. Mě se líbí moc! Já jsem právě jedny růžové sháněla docela dlouho, ale všude na netu byly vyprodané.. Tento týden jsem si koupila hadí slipony v Mangu, mají taky vyšší podrážku a jsou super, takže se těším, až je provětrám :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adrianko, ja to mela podobne! Nejprve jsem neplanovane poridila cerne a pak jsem uvidela tyto a jen mela neskutecne dilema, jakou barvu si poridit, ale pak jsem to rozsekla a nelituji! Jsou uchvatne, moc pohodlne, proste parada! V Mangu jsem nebyla ani nepamatuji :( az budu v Praze, musim se zajit mrknout.

      Vymazat
  2. Myslím, že sis vybrala dobře. Já bych je brala hned :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*