neděle 1. listopadu 2015

V podzimních tónech (outfit)

Kárované šály jsou mými musthaves, které jsou nedílnou součástí mého šatníku. Několikrát jsem se zmiňovala, že každý rok minimálně jedna nová přibude. Tento rok tomu nebylo jinak a zatím jsou to 2. Obě jste tu již mohli vidět buď formou outfitu, nebo newin článku.

Velice se mi zalíbilo nosit šály netradičně a to volně spuštěnými cípy dolů v přední části saka/kabátu/bundy a potom je převázat (či opásat) páskem či vázáním. Váš podkladový kousek totiž dostane rázem úplně jiný šmrnc a jeden (např.) červený kabát dostane hned několik různých tváří a můžete ho nosit klidně celý podzim. Skvělé je, že se to takto dá praktikovat i s mým šedým kožíškem, se kterým jsem tu dnes, opět.

Miluji jeho barevnou variabilitu a tentokrát jsem vše ladila do tlumených tónů podzimu. Miluji burgundy, která je trošku obsažená i v šále z Primarku a hlavně na svetru - taktéž odtamtud. Dalším tónem byla modrá barva, kterou si vyžádala šála. Ladila jsem k ní především crossbody kabelku od Guessu a tmavě modrý klobouk. Aby mi něco hrálo s chlupem, zvolila jsem šedé boty z Primarku - ano, dokáži se v něm obléknout doslova od hlavy až k patě a ještě za hezký peníz.
Kalhoty jsou pak nudnou klasikou - tedy černé. Mám pocit, že na podzim a zimu upřednostňuji a asi i nejvíce nosím právě černé kalhoty nebo leginy. Nemám moc tmavých džínů, snad jen dvoje, ale ty se stejně nedokáží vyrovnat právě klasické černé barvě.
Po jaké barvě kalhot v těchto ročních obdobích saháte právě vy?












Užívejte posledních pár hodin neděle a vykročte do nového týdne tou správnou nohou!
kkiss

15 komentářů:

  1. Moc ti to opět sluší. Mám v plánu si letos pořídit károvanou šálu, ještě žádnou nemám a pro letošek je to též můj must have. Velice chválím kožíšek, chtěla jsem si ho pořídit také ale asi už na to letos kašlu a pořídím si nějakou pěknou zimní bundu kterou v nadcházejícím období využiji daleko více. Klobouček ti sekne, hlavně barvou. Já na klobouky nemám moc odvahu. Úplná špička na závěr která se mi moc líbí jsou naušnice, jedním slovem nádhera.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palce při výběru, je jich teď všude plno, takže snad najdeš tu, která se ti bude líbit nejvíce! Zimní bunda se určitě brzy unosí více, nech si výběr kožíšku na příští rok =) Děkuji moc za pochvalu klobouku a náušnic, bála jsem se, že vám to bude připadat moc, ale těší mě, že opak je pravdou!

      Vymazat
  2. Andrejko opäť obdivujem ako tebe tie klobúky neskutočne pristanú :) Vestička je nádherna a ten károvany šál je veľmi pekný :) Prvé som myslela, že je to vestička, ale potom pozerám, že nie :) Asi ma nalákaš, aby som si aj ja zadovážila nejakú karovanú šatku alebo šál, pretože kockovanú šatku ani šálik nemám :) Takže outfit sa ti opäť podaril :) Dlhšie som nesledovala novinky na blogoch tak si opäť viem predstaviť koľko tvojich úžasnych outfitov som zmeškala, ale ja to opäť najbližšie dni napravím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, jsi zlatíčko, děkuji Ti! Mám je moc ráda! Jinak takhle si můžeš pomocí šálu změnit téměř jakýkoliv kabát, nebo bundu, vestu na zcela jinou! Jsem ráda, že jsi mou pravidelnou a věrnou čtenářkou a doufám, že se Ti články budou líbit a ani v budoucnu Tě neomrzí!

      Vymazat
  3. Super podzimní look! šálu mám také..:)

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší Ti to Andri, s tou šálou je to super nápad. Taky bych si chtěla nějakou obří pořídit, ségra odjíždí příští týden do Anglie, tak jsem ji zaúkolovala, jestli půjde do Primarku, aby mi dovezla :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, velice se mi to zalíbilo =) Určo pořiď, je to kousek, který se neztratí a sestra bude mít určitě velký výběr =) Těším se na outfit s ní!

      Vymazat
  5. Barvičky Ti moc sluší a opět krásná šála :)
    curly hair

    OdpovědětVymazat
  6. super šála a moc ti tahle barevná kombinace sluší :)
    v zimě jsem černá, šedá a pořád to točím dokola :)
    friday night outfit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, mám tuhle kombinaci moc ráda! A jsem ráda, že nejsem jediná "tmavá".

      Vymazat
  7. Jéé, tak to je super! Moc se mi líbí klobouček a crossbody, neboť jsem ji také chtěla, ale už se moc nikdy nedá sehnat, škoda :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to mi neříkej, já ji tenkrát dostala od přítele, ale myslím, že ji objednával ze slovenských stránek, tak to zkus =)

      Vymazat
  8. Vypadáš jak kašpar, strašný.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*