pondělí 8. února 2016

Červený orient (outfit)

Zdravím vás všechny při začátku dalšího týdne :)

Jelikož se vám netradiční outfit První republika docela líbil, rozhodla jsem se vám ukázat čelenku, která působí velice netradičně, ale přesto si troufám říct, že pěkně.

Odkryji tedy druhou barvu, kterou jsem si díky D. pořídila :) Je to hnědá barva. Ano, netradičně. Nejdříve se mi vůbec nezamlouvala, ale pak jsem si ji představila právě k červené a najedou jsem změnila názor a vzala si ji také. Myslím, že jsem s ní nešlápla vedle stejně jako s její tmavě modrou kolegyní.
Proč zrovna červený orient? Inu šála, kterou jsem zvolila je velice netradiční a asi svou kresbou mi připomíná právě nádech orientu, k tomu čelenka a je to komplet. Několikrát jsem to sice již zmínila, ale zopakuji se ráda znovu. Velice jsem si oblíbila nošení šál přes přední část saka/kabátu. Okamžitě totiž dokážete pozdvihnout obyčejný kabát/vestu na zcela jiný a dodat mu šmrnc.

Zbytek jsem cíleně ladila do tmavé, vidíte tedy matnou černou s lesklou variantou. Ten den krásně svítilo sluníčko, takže byla radost fotit a já se křenila do slunce jak blázen :D






Jak se vám líbí druhá varianta s čelenkou mi dejte vědět v komentářích..

kkiss

4 komentáře:

  1. víc se mi líbí ta předchozí čelenka, ale tahle je taky krásná :)
    outfit - Elega Brody

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Luci :) Je celkem nevýrazná oproti její kolegyni..

      Vymazat
  2. Slusi ti to.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*