středa 10. února 2016

Grey faux-fur vest (outfit)

Krásný den =*

Přemýšlela jsem, jaký outfit zařadit jako další v pořadí a rozhodování to nebylo snadné, každopádně jsem nakonec jeden vybrala :)

Ponechám pořadí takové, jaké bylo při focení jednotlivých outfitů. Může se proto stát, že někde vám budu připadat neuvěřitelně nabalená, protože venku bude v den, kdy outfit postnu zrovna teplo a naopak. Takže toto berte, prosím, v potaz.

Šedou barvu jsem si již minulý rok velice oblíbila a tenhle outfit je toho důkazem. Šedá chlupatá vesta se stala mým velice oblíbeným a nošeným kouskem. Jak si můžete všimnout, velice jsem si také oblíbila vlnky, takže ty teď nosím poměrně často. Jsou velice jednoduché na údržbu a zkrátka se mi ta změna líbí!
Pod vestu jsem oblékla černou koženkovou bundu, na krk dala oblíbený šál v různých barvách od šedé přes černou až k bílé a na hlavu nasadila šedý klobouk. Leginy jsou taktéž v tmavě šedé barvě s pokoženkovanými detaily. Kozačky mi přišly jako ideální volba, a také trochu vyhrálo pohodlí.. Vidět můžete také nové vnitřnosti mé Obag, které konečně dorazily a já ji tak mohu s klidem nosit.






Je pro vás hodně šedé a černé najednou nuda? Nebo tu a tam tuhle kombinaci volíte stejně jako já?

kkiss

9 komentářů:

  1. Super outfit Andrejko, moc ti to sluší hlavně ty vlnky ti sedí. 🙂 A zebrovaný vnitřnosti jsou boží. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, má slabost pro zebru se nezapře a vlnité vlasy jsem si teď taktéž dost oblíbila :)

      Vymazat
  2. rozhodně to není nuda, černá, šedá a ještě camel jsou moje nejmilejší zimní barvy :)
    leather combo

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj prosím o'bag je v odstínu Grey?

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*