pátek 5. února 2016

Krásné řasy za 50,- (tip na řasenku)

Kdo by nechtěl mít krásné řasy až k nebesům...

Mám na mysli vlastní řasy, ne žádné nalepovací, umělé atd... Dnes tu pro vás mám tip na jeden objev. Moc jsem této řasence nejdřív nevěřila, ale mile mě překvapila a tak jsem se rozhodla, že se o ni s vámi podělím :)


Našla jsem ji původně na instagramu jedné z mých oblíbených slečen, které sleduji. Když jsem ale dorazila do drogerie a chtěla jsem se na ni podívat, zaboha jsem si nemohla vzpomenout jaká řasenka to byla a ani u koho jsem ji viděla.. Takže si umíte představit to tápání...
Jenže jsem věděla, že řasenka je od Miss Sporty a v černém balení. To jsem ale netušila, že má snad 3 černé obaly u 3 různých řasenek :D
Nakonec jsem ji nevzala a později stejného dne jsem si zašla s mamušou do Tety, kde si mamča vybírala novou řasenku, nechtěla nic drahého a skončila u stojanu právě s Miss Sporty. Světe div se, byla tam nějaká řasenka - černého obalu - za krásných 50,-. Tak jsme se rozhodly vzít si ji obě dvě :) No... A teď se můžete mrknout, jak to s ní dopadlo!!



Její kartáček je gumový, na jedné straně má štětiny delší, nahoře zase kratší, zkrátka takový ten moderní. Což mi všeobecně velice vyhovuje. První den jsem se nalíčila a líčila jsem si řasy "do stran". Respektive "rovně", česala jsem je do levého a i pravého koutku oka. Tam se řasenka bohužel moc dobře neprojevila...Takže jsem byla zklamaná. Další den jsem ji ale další šanci a zkusila své oblíbené kočičí oči. Ty spočívají v líčení řas směrem k vnějšímu koutku oka. A v tom to přišlo! Řasenka je krásně protáhla, natočila, zahustila a dodala černo černý vzhled.

Za 50,- !!! To chceš!

Miss Sporty - Studio Lash

Jaká řasenka vás v poslední době mile překvapila? A znáte už tuhle od Miss Sporty?

kkiss

8 komentářů:

  1. Ahoj Andrejko :), řasy máš luxusní. Já mám tuto řasenku taky, akorát ve sviťavě zeleném balení, podařilo se mi ji vyhrát v GA a řasy s ní miluju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, jsem ráda, že se Ti líbí. Vyzkoušela jsem už její 3 řasenky a pokaždé celkem slušný výkon :)

      Vymazat
  2. Tobě to táák sluší:-) Na řasenky Miss Sporty už jsem slyšela víc chvály a ty co už jsem měla rozhodně nezklamaly, ale objevů není nikdy dost, takže určitě se po ní podívám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni, stojí zato! Celkově mě Miss Sporty s řasenkami mile překvapuje!

      Vymazat
  3. úplně stejný pocit jaký máš ty. řasenku jsem taky koupila v Tetě byla v akci. vždycky jsem si kupovala řasenku, která neměla gumový (silikonový) kartáček, a tato řasenka ho má a je fakt výborný :) s řasenkou jsem spokojená :)
    ještě měli v akci kosmetiku Dermacol, takže jsem z drogerky odcházela s plnou taškou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda za sdílení stejného názoru :) Také preferuji "gumáky", řasy se mi s nimi nejlépe malují!

      Vymazat
  4. Take mam rasenku od miss sporty, ale v zelenem obalu a ta dela take nadherne rasy.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také s ní mám zkušenost a musím říct, že tato značka řasenky zkrátka umí :)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*