pondělí 1. února 2016

Nové rtěnkové přírůstky a jejich ukázky na rtech: MAC, P2, Primark

Krásného 1.února!!

S nadcházejícím příchodem jara, které už tak toužebně očekávám, se mi doma nastřádaly další tři rtěnkové novinky. Tedy novinky pro mě, i když jedna z rtěnek je opravdu limitkou.


Barvy na rtech ráda střídám a mám ráda pestrou škálu barev, nebude tudíž divu, že každá z dnešních představených si nebude podobná. Rtěnky ráda střídám dražší a levnější. Z těch dražších, ale ne úplně nejdražších mám ráda právě matné od MAC. Ať je to jak chce, tak jejich matné rtěnky jsou pro mě svatým grálem a hlavně rtěnkami, které vydrží neuvěřitelně dlouho a ještě můžete najít barvy, které se například u běžné drogerkové kosmetiky těžce hledají.

Pojďme se tedy postupně vrhnout na každou z nich.

Všechny nové krásky pohromadě

Nejdražší z nich je samosebou MAC, na kterou se vrhneme jako první...

MAC - Flat Out Fabulous 550,-




Jedná se o nádhernou tlumenou fialovou s modrým podtónem. Ta barva mě naprosto ohromila na Youtube u většiny slečen, které ji vlastnily, ale i na fotografiích na googlu, když jsem si hledala její odstín. Je zkrátka překrásná. Asi je to barva, o které si na první pohled řeknete, že takovou určitě najdete v drogerii, ale nemyslím si, že by to byl tak snadný úkol. Každopádně i kdyby, tak určitě ne v této kvalitě. Jedná se o retro matnou řadu, tedy velice suchou rtěnku. S oblibou si pod ní vťupu do rtů trošku balzámu a pak rtěnku nanesu - jde to mnohem snadněji. Odstín působí až sametově a výdrž je naprosto skvělá! Dá bez problému jídlo i pití a když začne mizet, tak uvnitř rtů na "mokrém masíčku". Zkrátka ji miluji a její koupě nelituji!

Primark PS Velvet Matte Lipstick Crayon FUCHSIA 2.50€



Tuhle rtěnkovou tužku jsem si vzala spíše ze zvědavosti. Narazila jsem totiž na video, kde si kosmetiku z Primarku slečna celkem vychvalovala, tak jsem si na ni chtěla udělat obrázek sama. Cena mi přijde tak akorát a produkt není kupodivu vůbec špatný. Tužka je jumbo, pěkně se s ní rty vykreslí, je jemná, pěkně vláčná, ale přitom na rtech dobře sedí a nehne se jen tak z místa. Výdrž poměrně dobrá, lepší průměr a i barva se mi moc zalíbila. Možná příště mrknu po dalším odstínu.

P2 The Future is Mine 030 Aurora Brilliance 2.95€




Neskutečně zajímavý odstín oranžovo zlaté se shimmerem. Tato rtěnka je od německé značky P2 z jejich momentální limitované edice. Barva se mi líbí moc, rty vám opticky přifoukne, je velice vláčná, hydratační a výdrž je průměrná. Velice na ní obdivuji její netradiční obal, který je sice z plastu, ale i tak velice originální a praktický.

Nyní se mrkneme na všechny produkty na rty pohromadě




Z posledních rtěnkových úlovků je to vše. Dejte mi v komentářích vědět, jakou značku rtěnek máte rády vy, dámy a jestli byste třeba uvítali článek o mých rtěnkých MAC :)

kkiss

10 komentářů:

  1. Krásne ruže a ten od MAC mám aj ja :D Je super a veľmi rada ho nosím.

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny barvičky jsou hezký a sluší Ti :) Nejvíc se mi líbí odstín MAC rtěnky a článek o Tvé sbírce rtěnek MAC bych si přečetla ráda. Já mám doma spoustu různých značek a zatím nemůžu říct, že bych měla nějakou značku vyloženě oblíbenou, protože mám od značky třeba jen 1 kus :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, dekuji za odezvu, nejspis se na sepsani opravdu vrhnu, jsou skvele a moc je doporucuji :) Urcite si take najdes nejakou oblibenou, chce to jen cas.

      Vymazat
  3. Ta MAC je boží! Nádherný odstín <3

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi prostě rtěnková královna :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*