sobota 13. února 2016

Primark Drážďany - únor 2016

Krásný víkend vám všem!

Rozhodla jsem se dnes zapojit víkendový článek. Aby byl co nejvíce oddechový, připravila jsem si pro vás fotografie z Primarku, ve kterém jsem byla minulý týden.
Snažila jsem se pořídit fotografie ze všech sekcí - až na dětské a pánské oddělení - abyste viděli, jak to tam momentálně vypadá a třeba vám to pomohlo při rozhodování, jestli tam teď jet, nebo si chvíli počkat.

Mně samotné by něco takového určitě pomohlo před rozhodováním. Pokud ne, tak se alespoň můžete mrknout, na co tam jsou zhruba teď slevy a třeba nahlédnout i do mých úlovků.

Ve většině výprodejů se logicky jedná o zimní věci. Dají se sehnat ale i pěkné svetry za zlomek ceny, které se dají unosit i na jaře. Začínáte to také hýřit koženkovými bundami a slip ony. V kosmetice je výběr také veliký.

Překvapil mě velký výprodej lodiček za 7€. Spodní prádlo nabízí také obrovský výběr.

Kárované košile a pompom (bambule) letos opravdu frčí!

V home decoru se to hemží novými svíčkami. Poloviny z nich voní neuvěřitelným způsobem a já doufám, že tam nějakou chvíli vydrží.

Výbava do bytu se nese v modré a károvaném vzoru. Termohrnků je na výběr momentálně jen hrstka.

A teď se mrkneme na pár mých úlovků, které jsem si pro vás vyfotila. Spodní prádlo a pár drobností jsem ani nefotila. Vidět můžete tepláky, nové psaníčko, štětec, ale také trika, silonky, které měli ve výprodeji a papiloty většího průměru.


Chystáte se někdo do Primarku?

kkiss

7 komentářů:

  1. Ahoj Andrejko :), jednak jsi hezky pokoupila a moc se mi líbí, jak jsi nafotila, co tam momentálně prodávají. Hodně mě teda zaujaly botky a taky ten termohrneček dreams, ten je fakt krásnej :). V Primarku jsem zatím byla jen jednou a to jsem si tam taky kupovala spodní prádlo, které když bych tam jela znovu, tak bych si ho koupila zase dost, protože se mi tam moc líbí a je pořád v takovém stavu, v jakém jsem ho koupila :). No určitě bych se tam letos zase chtěla podívat

    OdpovědětVymazat
  2. Primark mi přijde spíš dobrý na takové ty blbosti, jinak jsem tam byla jednou a hrozně mě nebavilo se tam ve všech těch věcech přehrabovat :D
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Sortiment vypadá lákavě, překvapivě mně víc než oblečení a boty z fotek zaujaly bytové dekorace:-) Primark zatím v plánu nemám, ale třeba na jaře si uděláme výlet:-)

    OdpovědětVymazat
  4. krásné boty tam mají :)
    pokoupila teď v CA mají tam velké slevy a už nic nekupuju, tedy doufám, že mi to dlouho vydrží :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ta listová kabelka je krásna. Už sa teším keď bude v nejakom outfite :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky si myslím že tento článek může být přínosný. Já byla v duchu Primarku celý minulý týden v Madridu :-D. Ty lodičky s těmi provázky se mi teda vůbec nelíbily. V Home Decor se mi líbily polštáře, ty velké tří knoté svíčky a všimla jsem si i pěkného povlečení i když kdoví jaké to povlečení z Primarku je. Štětce nejsou vůbec špatné a určitě si je někdy pořídím. Koukala jsem že v Madridu už začali s minimem věcí na pláž, jako jsou plavky, různé přehozy, pěkné osušky a podušky na pláž které mám v plánu si rozhodně koupit příští návštěvu a pár plážových šatů. Tričkem za 2,50€ jsem také nepohrdla :-) Jinak jsem zde koupila věci spíš pro bráchu. Koupila jsem si zde i kalhoty které jsem šla reklamovat/vrátit protože mi neseděli v žádné velikosti, prostě blbě ušité. Jinak se mi moc líbí kabelka se šálou.

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji vám za vaše komentáře, vesměs s vámi souhlasím, i když mimo dekorací si tam ráda koupím tu a tam nějaký pěkný kousek oblečení :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*