neděle 29. května 2016

Silné, husté a rostoucí vlasy? Qilib (recenze)

Ráda bych se s vámi podělila o jednu vlasovou novinku, kterou jsem měla tu možnost vyzkoušet díky jejímu PR zastoupení.


Jedná se o přípravek, který slibuje růst vlasů - tedy pomoc při jejich růstu, silnější vlas jako takový a hlavně pomoc při řídnutí vlasů.
Na přípravku se mi líbí, že se nejedná o žádné tabletky, ale o roztok, který se nanáší přímo ke kořínkům vlasů. Oblíbenými tabletkami pro mě jsou a stále budou ty od Biosilu, které momentálně nepoužívám, abych zjistila, jak funguje tento přípravek.
Přípravek používám poměrně krátkou dobu. Výsledky se totiž mají dostavit zhruba za 6 týdnů. U někoho je možné rozdíly vidět už dříve. Mohu potvrdit, že "baby vlásky" kolem hlavy se už objevovat začaly, takže je dost možné, že tento přípravek začíná fungovat.




Přípravek je v provedení pro muže a ženu. Jediný rozdíl je v tom, že odlišně voní. Pánská vůně je lehce peprmintová, svěží a dámská vůně naopak o ovocného podtónu. Složení je ale úplně stejné. Přípravek je doporučeno do dlouhých vlasů aplikovat pomocí hubičky, kterou na lahev nasadíte a poté aplikujete 5-10 střiků ke kořínkům, nebo na místa, kde došlo k úbytku vlasů. Poté byste měli produkt do vlasů vmasírovat. Tento proces je doporučeno opakovat 2x denně. Musím zaklepat, že produkt nezpůsobuje žádné maštění vlasů, nebo něco podobného, takže ho můžete v klidu nanést i když si zrovna neplánujete mýt vlasy.
Pánský produkt začal používat můj taťka, který už se s zřídnutím vlasů potýká. Až uplyne dostatečná doba, podělím se ráda o výsledky a sdělím vám tak, jestli to opravdu funguje i v místech, kde se vlasům už moc růst nechce.



Ještě bych v dnešním článku ráda podotkla, že v poslední době miluji pletení francouzských copů. Ano, je tomu tak. Od rybích jsem celkem opustila a zaplétám teď copy alá Ruska. Alespoň to copy ve většině evokují. V brzké době plánuji článek s momentální péčí, která sice není nijak závratná, ale vím, že vás takové články baví, takže ho sem, pro vás, ráda zařadím :)


Doufám, že se vám článek a částečná recenze z jiného soudku líbila a budu se těšit zase brzy!
kkiss 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*