úterý 27. prosince 2016

Olivová (outfit)

Zdravím vás při dalším článku již po Vánocích.

Doufám, že máte pořádně přecpaná břucha a začínáte se připravovat na Silvestr, který už klepe na dveře.

Čas je neúprosný, ale rozhodla jsem se sednout si a napsat vám všem pár řádků, než se vydám dělat oběd a potom na schůzku s A., která mi přijede z Německa a už se jí nemohu dočkat, protože jsem ji neviděla věčnost - takhle to ostatně míváme ale pokaždé.. Přitom není Německo tak daleko a stejně je to umění skloubit volné časy a shodnout se na setkání.

Všichni se nejspíš kocháte dárky od Ježíška(ů) a užíváte si novinek. Mám to také tak a proto vám s dnešním outfit článkem přináším také podívání se na jeden z mých dárků. Tento byl opravdu hřebem Vánoc a to doslova, protože přítel je pěkný lumpík.
Nejprve jsme si rozdali dárky pod stromečkem jako každým rokem, pak jsme se odebrali za jeho rodinou a plánovali jsme vrátit se na půlnoční do města. Jelikož na nás oba lezl nějaký bacil, tak jsme se rozhodli půlnoční vynechat, ale přítel i tak trval na tom, že pojedeme zpět ke mně domů. Netušila jsem proč, ale pak mi to celé došlo.
Když jsme dojeli domů, tak má mamča hned mezi dveřmi pronesla, že někdo zapomněl ještě na nějaký dárek v ložnici. Tak jsem se tam šla mrknout, ale nic nenašla, tak jsem to moc nechápala.. Poté jsem se odebrala do obýváků, kde jsme klábosili s rodiči a přítel mě doslova nutil, ať jdu do pokojíčku zkusit si nové kočičí pyžamo (to je mimochodem boží a určo vám ho vyfotím). Mně se moc nechtělo, ale nakonec jsem tedy šla. Jakmile jsem vešla do pokoje, tak na parapetu na mě čekal velký balíček s nápisem " Pro miláčka♥". Rozbušilo se mi srdce a šla jsem trhat balící papír. Se slzami v očích jsem si polorozbalený dárek nesla do obýváku, kde jsem mu padla beze slov do náruče. Tohle překvápko se mu teda sakra vyvedlo, lumpíkovi a já jsem plakala štěstím a dojetím z jeho nápadů.

A vy se teď můžete podívat na tu olivovou krásku s přírodním mývalím chlupem (není pravý!!) v outfitu.









Mějte se krásně a napište mi, jaké překvápko čekalo na vás!

kkiss

8 komentářů:

  1. jeeej,tak ty si musela byť prekvapená :) veľmi ti to pristane :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda byla :) koukala jsem jak blazen! Moc dekuji :-*

      Vymazat
  2. Obag je opravdu nádherná. Také vlastním doma jednu a už mám na wishlistu další 3 :-D K Vánocům my udělaly radost všechny dárky, ale nejvíce kožený náramek Pandora a zrcátko od Swarovski :) <3

    Blog: http://fashionbiblebyell.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se nedivim :) je to zavislost. Od doby, co jsem dostala prvni nenosim jinou! To je dobre, Pandora ma nadherne sperky a co se tyce Swarovski zrcatka, tak to musi byt lesk jako blesk.

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*