čtvrtek 22. prosince 2016

Zima v šedé (outfit)

Krásný den při 22.12.2016.

Zdravím všechny své čtenáře a případně i nově příchozí. První řádky a já mám tolik překlepů, jak kdybych už neuměla na PC ani psát :). Teď žertuji, přeci jen jsem musela sepsat několik školních prací a popasovat se s věcmi do práce, ale dlouho tu nebyla chvíle pro blog, pro vás.
Dnes jsem se rozhodla to napravit. Událo se neskutečně moc věcí a to jen za tu "poměrně krátkou dobu" mé nepřítomnosti. Byla to asi jedna z nejdelších pauz tady na blogu, ale asi byla zapotřebí.
Událo se toho opravdu mnoho. Jednou z těch méně milých věcí byla reklamace mého telefonu, což je doslova story sama o sobě a nejspíš ji v roce 2017 věnuji samostatný článek, který by mohl sloužit jako varování a případná rada ve stejné situaci, ve které jsem se nakonec (ne svou vinou) ocitla.

Doufám a věřím, že si užíváte vánočního (ne)času. To počasí se u nás na severu zatím s Vánoci nedá vůbec pojit. Sice jsem ráda, že se nebrodím po kotníky v plískanicích, ale absence sněhu dělá také své a atmosféra tak není dost vánočně kouzelná. I tak jsme stihli vyjet doslova na kopec, kde je vždy oproti našemu smogovému počásku squadra azzura. Čti nebe bez mraku. Užili jsme si tak slunečné chvíle společně s přítelem s trochou sněhu křupajícím pod našima nohama. Miluji tyto okamžiky, přítel má po dlouhé době konečně volno a tak se nemůžeme jeden druhého nabažit.
Nemohu se dočkat také Štědrého dne a toho, až všechny pod stromečkem obdaruji. Tedy Ježíše, ups! Nezapomněla jsem ani na chlupaté mazlíčky, které máme dohromady s přítelem v podstatě 3. Ještě před sobotou se snad stihnu sejít s holkami a předat i jim Ježíška. Zítra nás čeká oběd s přáteli, na který se moc těším a v sobotu už se bude jen koukat na pohádky, pojídat vánoční cukroví a připravovat na večer.

Jak u vás probíhají přípravy a jak se těšíte?

Outfit jsme pro vás blejskli s přítelem dneska cestou na oběd.. Na další cheat oběd :D. Snažili jsme se před Vánoci trošku odtučnit, než přijdou opět prasící dny, kdy nepůjde odolat a budem do sebe ládovat páté přes deváté. Chvíli se nám to docela i dařilo, ale včera a dnes jsme to porušili jinými obědy.
Letošní zima je pro mě ve znamení šedé, kterou jsem si oblíbila už minulý rok a letos se v tom jen utvrzuji. Zamilovala jsem si nové "bagrovky" z Primarku, které jsou ve studeně šedé. Aby to nebyla až taková nuda, rozsvítila jsem to červenou bundou.

Pokud bych se nestačila ozvat do 24., tak bych vám všem ráda popřála svátky s plnými břichy, hřejivými pocity u srdce a hlavně pohody s těmi, se kterými si přejte ♥.






Pamatujte, že nic nemusí být dokonalé a že i nedokonalosti jsou součástí života. Usmějte se a smějte se :)


kkiss

5 komentářů:

  1. kráska naša :) pristane ti to :) máš nádherný rúž na perách :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, Verunko :-* rtenka trosku divocina, ale jeji nazev "Zivot je prilis kratky na noseni nudnych rtenek" mluvi za vse :)

      Vymazat
    2. mne sa veľmi páči :) a tak ten popis k tomu, bomba! :) presne tak to je a s tým sa úplne stotožňujem :) nosiť nudný makeup, na to je naozaj život príliš krátky :) a myslím, že aj na teba to veľmi sedí :)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*