pondělí 6. února 2017

PROBRACELETS - opravdový šperk

Dnes bych se s vámi ráda podělila o náramek, který stojí zato.

Články o bydlení a nějakém tom vybavování přijdou snad brzy, ale musím počkat, až dofinišujeme úklid v bytě a budeme ho moci obývat a následně já fotit a postovat články.

Náramky mám všeobecně ráda, nejradši mám asi svou Pandoru, ale čas od času ji ráda vyměním za jiný kousek. A ten, který vám ukáži dnes se skvěle hodí i jako dárek, protože se jedná opravdu o šperk.


Řeč je o ProBracelets.


Jsou to jedinečné náramky, které jsou zhotovovány přímo u zlatníka a tím pádem už vám je asi jasné, že se nejedná o žádný obyčejný kov, ale o stříbro, které je používáno pro zhotovování těchto náramků. Zajímavé je, že si své komponenty sami odlévají, takže je nekupují nikde jinde a to já osobně oceňuji. Ostatně na jejich stránkách si můžete o detailech jejich výroby přečíst sami.
Co se týče nabídky, tak ta je také pestrá. Můžete si vybrat z několika barevných provedení náramků a také symbolů. Přehled symbolů, které vyrábí najdete zde.
To, že náramky nenosí každý muž nám je asi zcela jasné. A tady mysleli i na milovníky šperků na krk. V nabídce jsou také krásné růžence.

Já osobně jsem se zamilovala do čisté krásy v podobě bílých perel a stříbrných křídel. Vždy jsem měla slabost pro andělskou symboliku a tak bylo mé vybírání celkem usnadněno. Velice si cením faktu, že se vás při objednání zeptají na velikost vašeho zápěstí, díky kterému zhotoví šperk přímo vaší velikosti a tak se nemusíte bát toho, že by vám perfektně nesedl. Dalším plusem je, že si můžete vybrat "lanko", na které budou jednotlivé korálky navlékány. Samosebou vám s výběrem rádi poradí. Ale oceňuji, že jste do celého procesu od začátku zapojeni a nejedná se tak jen o výběr a nákup, ale spoluspecifikaci daného šperku.




Spolu s krásně zabaleným náramkem mi přišel i hadřík na čištění. To velice oceňuji, protože tím se v mých očích zvyšuje kvalita a zájem o péči ze strany prodejce.



Sečteno a podtrženo, tuto značku vřele doporučuji a pokud si nevíte rady s dárkem na například nadcházejícího Valentýna, myslím, že tohle by mohla být trefa do černého :)

kkiss

3 komentáře:

  1. Hele perly jsou prostě klasika! Sice osobně na andělskou tematiku moc nejsem, ale čistota perel a křídla se k sobě krásně hodí a přeju Ti, aby se Ti hezky nosil a aby Ti přinesl štěstí!

    OdpovědětVymazat
  2. tak ten je krásny :) tiež by som to bez tých krídiel ale prijala viac :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*