pondělí 7. ledna 2013

Jen růžová to může být..


Protože jsem si před Vánoci pořídila jeden růžový svetřík z Orsay a pořádně ho ještě neměla na sobě, rozhodla jsem se ho vyvětrat. Svetřík je pletený, celkem průsvitný a strašně příjemný na těle.
Počasí bylo příznivé a tak jsem se nemusela bát, že mi bude zima a přes svetřík postačil kabát.

Vyrazila jsem si jednou zase jako "pravá blondýna" =D (tím chci říct v růžovém). Někdo holky s blond vlasy v růžové škatulkuje do oddělení barbín, ale já se tím nenechávám rozhodit. Barvičky mám ráda a proč bych se měla omezovat kvůli řečem ostatních a vyvarovat se růžové.

Tady už outfit: Svetřík Orsay, podprsenka H&M, náušničky Tally Weijl, náramek NoName, šátek F&F



Máte rády růžovou? Také škatulkujete blondýny v růžové k barbínám?

kkiss

20 komentářů:

  1. pekný svetrík!!! mne osobne ružová nevadí, ale veľmi často ju nenosím, ako rozmýšľam mám pár ružových vecí...

    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda růžovou :) Svetřík vypadá krásně, u nás v Orsay nebyl, to bych si ho určitě všimla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byly hrozne rychle pryc, u nas ho meli jeste v cerne, ale sahla jsem po vyraznejsi barve :) kdybych si mohla ale uplne vybrat, brala bych azurove modry :)

      Vymazat
  3. Moc krásný svetřík. Jsi v něm opravdu jako panenka:*

    OdpovědětVymazat
  4. Ten je boží, hlavně na blonde girl :*

    OdpovědětVymazat
  5. Kočka krásná! Moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, právě jsem objevila tvůj blog, a přidávám se k pravidelnému sledování. Svetr je krásný (mimochodem to ty taky:)), chtěla jsem se zeptat, jak se staráš o vlasy? Máš je fakt moc hezký a zdravě vypadající. :)) Přemýšlím o celkové změně z tmavě hnědé na světlou blond podobnou jako máš ty, ale bojím se jen dalšího zničení vlasů. Už jednou jsem to zkoušela a "šikovná" kadeřnice, která i přesto, že se snažila dělat to postupně melírováním, stejně mi vlasy spálila do katastrofálního stavu, a ty tmavé odrosty s kontrastem světlých konců mě ničili, takže jsem to vzdala tak nějak předčasně a dala na to přeliv s tmavou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, tak to me moc tesi a vitam Te :) snad se Ti u me bude libit :)
      Vim, o cem mluvis. Alespon castecne, jelikoz jsem si take uzila svuj boj s vlasy. S rozdilem, ze blondynkou jsem cely svuj zivot. Prala jsem si vzdy vypestovat zdrave dlouhe vlasy, ale s blond je to vice jak slozite. Jeden cas jsem jen melirovala ( kamaradka byla kadernice a nikdy me vlasy nezprznila, nebo mi neudelala neco, co bych nechtela a ani co by se nepovedlo- byla velice sikovna), jenze melirky samy o sobe dost vlasy vysusovaly a to i presto, ze jsme pak jen delaly melirky u pesinky- tedy odrosty. I tak se ma kvalita vlasu velice zhorsila a ja nemela vlasy delsi nez po lopatky. Udelala jsem tomu pritrz a rekla si, ze se zacnu hold barvit. Byl boj najit spravnou blond,vyzkousela jsem si hororu typu sediva, kure, oranzada, no proste des, az jsem prisla na svou stalici - napsala bych jakou, ale jako na potvoru ji prestali prodavat a az mi dojdou nakoupene zasoby, ceka me honba za novou, cehoz se uz ted desim. Kazdopadne jsem zacala dobarvovat barvou odrosty a take jsem zacala pravidelne brat Biosil, ktery bych rekla mi velmi pomohl a zainvestovala jsem do profesionalnich samponu Loreal Repair Cellular a olejicku na konecky. Vlasy jsem si drive myla denne a mimo fenovani je take casto zehlila. To jsem zmirnila a zacala jsem myt obden a pouze vysouset fenem ( foukam a tvaruji pres kartac). Velkou zmenu k dobru ucinil take hreben, pouzivam Tangle Teezer a jeste kartac z pravych kancich stetin. Pravidelne cca 1 do1-2 mesicu chodim na konecky. Zprvu jsem si rikala, ze mi tak vlasy nemohou nikdy narust, ale omyl. Zprvu to jde pomalu, ale pak to skutecne prinasi sve ovoce :)
      Tak to by bylo ve shrnuti asi vse :) mozna casem pripravim post venovany prave peci o me vlasy a vsem pripravkum :)

      Vymazat
  7. Tento svetřík mám taky, ale v bílé, je dokonalý! Růžový je nádherný, sekne ti :) Jsem tvá nová čtenářka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem potesena, vitej :) snad se Ti tu bude libit. Bily u nas uz ani nemeli :( urco bude skvostny :)
      Dekuji :-*

      Vymazat
    2. Mimochodem jsem uz take tvou ctenarkou a moc se mi u Tebe libi ;)

      Vymazat
    3. Děkuji, Andrejko :) líbí se mi u tebe a těším se na příspěvky :)
      svetřík musím nafotit a co nejdříve nahrát :)

      Vymazat
  8. Ten svetřík je tááák hezounký! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ať si myslí kdo chce co chce, mě přijde, že růžová blondýnkám sluší, takže proč ne.

    OdpovědětVymazat
  10. Tvůj blog se mi líbí:-* a svetřík je krásný,ja mám z orsey taky takový,myslím,že je dokonce stejný jen modrý,jelikož růžový už nebyl:-D tak ti ho závidím,je super.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*