čtvrtek 31. ledna 2013

Klobouky

Ahojky =)

Tak jak jsem slíbila, tak je to tady.
Jedeme dál a dnes se poneseme v duchu klobouků. Bohužel mám letní klobouky a pokrývky hlavy schované (netrpělivě vyčkávají na pěkné počasí) a tak tu mám alespoň dva z nich.

První, který vám představím, jsem si pořizovala sama a zaujala mě kombinace černé krajky a flitrů. Ke správně zvolenému outfitu je to super doplňující prvek.

Druhý, v hnědé barvě, jsem dostala od své kamarádky, která má ten samý jen v černé barvě. Ještě jsem ho neměla na sobě, protože nebyla příležitost, ale má kamarádka ho nosila dost často a já ho na ní vždy obdivovala, protože v něm vypadala opravdu jako nějaká celebrita a já z ní vždy nemohla, spolu s lidmi ve městě, spustit oči.

Fotila jsem se doma, sama, takže se omlouvám za kvalitu, jakmile bude možnost, ráda vám klobouky představím v akci se vším všudy, tedy s oblečením.

Mimo jiné bych ráda dodala, že na obličej jsem si napatlala vzorek nového make-upu Astor Lift me up v odstínu 200- který jsem dostala jako vzoreček se slevněnkami do DM. Bohužel se o něm musím zmínit v negativním slova smyslu. A to proto, že už při nanášení je velice hutný a "šupinatí", vrství se, takže jde velice těžko rozmazat, působí dosti jako maska a zmírní se to až zapudrováním. Ale působí (alespoň toť můj dojem) velice nepřirozeně, takže za sebe - já bych si pro něj rozhodně nešla. Každopádně na fotkách vypadá celkem dobře (i když se lehce lesknu - což je nejspíš příčinou špatného zapudrování) tak bych do něj neinvestovala...

Co vy a klobouky? Vím, že hodně z vás je má rádo a nosí i "zimní kousky" =)

kkiss =*





 

16 komentářů:

  1. Miluju klobouky :)
    Ten hnědý se mi líbí moc, ten si dovedu představit i na sobě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi takova kloboukova kralovna :) vzdy se kocham nad tvymi klobouky (spolu s outfity k nim).

      Vymazat
  2. Hrozně ti to sluší beruško :) Mě klobouky nesluší :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji kocko. A neni to treba jen tvuj pocit, ze jsou ti treba neprijemne? Kazdopadne proti gustu zadny disputat a clovek se v tom musi citit dobre :) to je to hlavni.

      Vymazat
  3. ja nosim klobuky aj v zime aj v lete, je to krasny doplnok :)
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvele :) musim je zacit take poradne nosit, abych je vyuzila :)

      Vymazat
  4. Klobouková holka:*
    Seknou ti a to moc.
    Andrej, blogger mi hlásí, že jsi se dočkala balíčku(ů), ale článek nikde nevidím. Moc mě zajímá ta pusinková košile a šaty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji :-*
      Tyvady, jak Ti blogger hlasi, ze uz mi dosla dalsi zasilka? Tyjo, to me zajima. Nepamatuji si, ze bych to sem nekam psala :) Kazdopadne tusim, ze mam pripraveny post jiz na zitra, ale outfit bude nejspis az po vikendu :)

      Vymazat
    2. Pošlu ti print do mailu, ju?

      Vymazat
    3. A jooo.. Tyvady a kde se to takhle ukazuje? Já jen, že o tom vůbec nemám páru, je vidět, že mám co učit =)

      Vymazat
  5. Já kloubočky nenosím, ale tobě hrozně sluší :)). Ten hnědý je krásný :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji Denisko :) musim je zacit radne nositi.. Snad je plne vyuziji.

      Vymazat
  6. Klobouky mám moc ráda. Ale většinou jen na druhých. Nevím proč, u sebe si jím nějak nejsem jistá :D A ten první je suprový)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, tesim se az je vytahnu ven :) jen co se lehce otepli. Take mivam tento problem s vecmi, ale nekdy to chce zkusit je prekonat :)

      Vymazat
  7. Hezké a tobě moooc sluší!! :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*