pátek 4. ledna 2013

My Sweet Pussycat

O tom, že mám kočičku jsem se zmínila ne jednou a rozhodla jsem se jí věnovat mini post =)

Je to moje miminko, byl to můj sen, který jsem si před dvěma lety na Vánoce splnila. Britská modrá kočička se jménem mého oblíbeného nápoje BAILEYS. Na tajno jsem si ji přivezla domů a čekala na maminčinu reakci.
Ačkoli jsem to nečekala, mamča si jen doslova sedla na zadek a požádala mě o panáka, od té doby je Baileynka součástí naší rodiny a nutno podotknout, že bývá více rozmazlována než já =)

Jako miminečko prvních skoro 14dní plakala, stýskalo se jí po mamince a domově. Rozhodla jsem se s ní zůstat doma a myslím, že to hodně udělalo. Jsme na sebe dosti fixované a máme mezi sebou opravdu silné pouto.

Jednou bych ráda napsala obsáhlejší a detailnější post o mé milované chlupaté :))
K dnešnímu mini postu o mé Baileys mě přivedla jedna včerejší fotka, když jsem ji jen tak fotila.

A co vy a mazlíčci ?

Pěkný den, kkiss








7 komentářů:

  1. nádherná je.. mačky mám velmi rada, ale nevlastním žiadnu. chudatko aj tak by sa o nu nemal velmi kto starat, ked celé dni sme s priatelom v práci a bola by tu len sama.

    OdpovědětVymazat
  2. Je fakt krásná, já jsem spíše pejskař, ale Britskou si možná na rozmazlování někdy pořídíme. A jestli se můžu zeptat, pořizovala sis jí od nějakého chovatele?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ji od chovatelky po papírových rodičích, ale já sama papírovku nemám =) Každopádně jsem tehdá googlila, až jsem narazila na tu, co by se mi líbila =)

      Vymazat
  3. Bože ta je tak krásná! Na britský kočky já nedám dopustit....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou to medvidci, i ta Tva je ale k ponuchnani :)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*