pátek 4. ledna 2013

New..

Jelikož mi nadělil Ježíšek i penízky, za které jsem si mohla koupit něco, co by mi udělalo radost, zapátrala jsem po internetových obchodech a narazila na mou novou lásku.


Kráska


Jelikož se mi letos velice zalíbil hadí (a vůbec obecně mám ráda zvířecí vzory) vzor, když jsem narazila na tuto kabelku, bylo to jasné..
Objednávku jsem učinila na fashionshop.cz, ale stejnou kabelku (ale o cenu vyšší) začali nabízet i na stránkách světshopaholiku.cz (nechápu důvod, ale mimo cen se liší i udané rozměry kabelek).

Kabelka mi přišla do tří dnů a já z ní mám obrovskou radost, hned jsem si zkoušela, s čím bych ji mohla kombinovat a tak přikládám i fotky. Asi ji zítra, či v sobotu vezmu poprvé "na vzduch".

Jak se vám líbí? Udělali jste si také povánoční radůstku?

kkiss


Rozbalujeme

Ke kabelce byla i extra taška

Tady ji máme

Detail

Kombinace se sáčkem a tílkem

Pro představu



3 komentáře:

  1. Moc pěkná! Já jsem ji už taky někde viděla. :)))) A taky se mi líbila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maji ji jeste v kombinaci cerne s neonove zlutou :) Mam rada takoveto "vystrednejsi" kousky. A zboznuji Tvou modro-gepardi krasku.

      Vymazat
  2. Wow ta je nádherná!!! Jinak na světshopaholiku.cz mají napodobenina drahých kabelek, ale bohužel předražené a hodně nekvalitní, takže je dobře, že jsi tam nic neobjednala..Ta je fakt úžasná:o)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*