sobota 12. ledna 2013

Radosti

Krásný den přeji =)

Jelikož jsem dostala k Vánocům penízky od mé babičky, abych si něco koupila (jelikož ona sama si už netroufne mi něco vybrat a toto je nejmenší "cesta odporu") udělala jsem si hned několik radostí a to nejen sobě.

Pořídila jsem své mamince peněženku (kterou už potřebovala a i si ji přála), tu tady bohužel vyfocenou nenajdete, jelikož už ji zvesela nosí a v době psaní tohoto postu nebyla bohužel doma, každopádně je to peněženka šedivé barvy s hadím vzorem, který je letos bych řekla dosti IN a pořídila jsem ji v Carpise. (Carpisu znám mimo jiné už asi 4 roky a to z Itálie, za dob co tam pracoval můj tatínek, a s mamčou jsme milovaly jejich kabelky, peněženky a všechny jejich produkty -  a hle, konečně dorazila tato "želvička"- kterou mají ve značce, i k nám).
Já jsem si pořídila "podržtašku" na věci do školy. Nosívala jsem jakýsi pořadač, ve kterém to sice bylo pěkně oddělené, ale bylo toho poněkud více a tak se mi (byl to plasťák) rozbil a já své učebnice nosila v pouzdru na notebook, což jsem měla jako dočasné řešení a přála si něco elegantnějšího. Hledala jsem dlouho a nakonec jsem narazila na tuhle a jsem velice spokojená. Rozhodovala jsem se mezi třemi barvami a nakonec se rozhodla být odvážná a ne při zdi a vybrala si bordó. Líbí se mi jak její lesk, tak nastavitelný přídavný popruh, který je velice praktický.

Tady je..


Baileýsek si vlezl do tašky, jak jinak =o*


Další radostí, kterou jsem si pořídila jsou štětce. Nejsou to žádné profi štětečky, ale prostě jsem tam tu blyštící nádheru nemohla nechat =) V setu je štětec na pudr/make up? dále dva na stíny se štětinami, jeden pěnový na stíny a poslední na úpravu obočí.






Pokračujeme dále..
Již dlouhou dobu jsem si přála nějaký "foukací kartáč" na vysoušení a zároveň tvarování vlasů, jelikož s klasickým fénem a kulatým kartáčem si nejsem schopna něco normálního k mé spokojenost vytvořit.
Protože si má kamarádka vychvalovala do nebes Rowenťátský brush active (má své kudrnaté vlasy a vždy je má krásně do hladka a objemu udělané) , tak jsem se rozhodla, že nám ho s mamčou také pořídím, jen už ten Rowenta Brush Active 1000.
Zatím nebyl čas odzkoušet, ale dnes se na něj chystám, tak pak podám reference =)


Nu a poslední radost jsem si udělala na základě postu od Elizabeth, které tímto děkuji =o*
Jedná se o plug do "dírky od sluchátek" =)




To by bylo z mých radůstek vše. Líbí se vám nějaká, máte také něco takového? =)

kkiss

19 komentářů:

  1. Teda krasne vecick si si pokupila. Pacia sa mi tie stetce a privesok na mobil.

    OdpovědětVymazat
  2. Hezky jsi pořídila :-) Stetce taky potřebuju a ty s kamínkama jsou moc pěkné :-) Claires mám ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji :) ted maji v Claires slevy, takze tim vetsi radost se tam da udelat :)

      Vymazat
  3. Foukací kartáč mě zajímá, jeden jsem měla před x lety od Ety, ale vím že to nebylo nic moc. Jinak, tento plug mám taky, úplně stejný a už se mi stihl urvat, takže mám už jen ten kamínek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jezkovy oci fakt :D tak to abych si na to dala pozor teda :)
      Jinak za me musim rict, ze super, jen mi to foukani zabere preci nejakou chvili ( a to si nemyslim, ze mam az tak vlasu) -takze za me ten foukaci kartac rozhodne ano :)

      Vymazat
  4. Kocourek tašky pěkně využil :D To je jako můj pejsek, ta se nacpe, kam se dá :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to kocicka :) je to mrska, miluje ruzne krabicky a tasticky ':)

      Vymazat
  5. My kdyz byli v prosinci v praze s manzelem tak jsme na carpisu koukali jak vyjeveni! Ja osobne mam celkem sbirku jejich kabelek a palubni kufr, jsou uzasne, kvalitni, a za malo penez. Jen koukam ze vy mate jine tasky nez my v Italii ;D Luci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take jsem jeji kolekce mela radsi v Italii, k nam se dostane jen zlomek z jejich kousku :( nejradsi bych se rozjela do Italie na nakup veci prave od Carpisky :)

      Vymazat
    2. Jako se vším.... V Čechách jsem kvůli tomu neměla nikdy ráda nakupování. Když už se tam dostane nějaký pěkný kousek tak stojí dvakrát tolik co jinde :/

      Vymazat
    3. Nemohu nez souhlasit :/ to jsou proste Cechy, proto nakupuji v Nemecku :) tam i kdyz je to stejny kram, tak maji kolikrat jine veci a o cenach se ani bavit nebudeme.. To je vzdy mezi nebem a zemi :)

      Vymazat
  6. Závidím :)! Krásné věci a kocourek v tašce je rozkošný :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju, jsem spokojena :) tim spis, kdyz jsou slevy. Jinak je to kocicka, ale chapu ted diky memu "matoucimu" popisku :) je to TA Baileynka, ale rikame ji i Baileysku :))

      Vymazat
  7. Jé, tak to jsou hodně dobré věcičky :)
    Líbí se mi šíleně ty štětce a kočička je užasná!! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji =* Štětce mě uchvátily na první pohled =)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*