pondělí 14. ledna 2013

Ring

Neodolala jsem..

Když jsem byla nakupovat nějaké potraviny u nás v Hypernově, courla jsem se po nákupním centru a koukala zvídavě do vitrín. Zahlédla jsem slevy na šperky, které přitáhly mou pozornost a já se šla vitrínám konkrétně s prsteny věnovat blíže..

Prsteny měli překrásné, avšak já jsem koukala po kombinacích zlata a stříbra a to z pádného důvodu..
V poslední době jsem si oblíbila doplňky v barvě zlata a jelikož často kombinuji zlaté náušničky a na prstech nosím jen stříbrné prsteny, řekla jsem si, že by to chtělo i na prsty nějakou zlato-stříbrnou kombinaci.

Prstenů mě zaujalo hned několik, ale pak jsem viděla "ten můj". Není náhoda, že jsem zůstala uchvácena zrovna tímto, jelikož jsem pár dní předtím obdivovala na blogu Lucinky její zásnubní prsten (ten zlatý se stříbrným kamenem). A tak otázka zbývala jediná, zda-li mají mou velikost...

Světe div se, POSLEDNÍ a v mé velikost !! Byla jsem šťastná jako blecha, tím spíš, že byl zlevněný.
Není to "ten prsten" (zásnubní) jako "ten" Lucinky - avšak byl mi inspirací =), jedná se o pozlacené stříbro a  jsem do něj zamilovaná.

Konečně mou ruku zdobí zlato-stříbrný šperk =)

kkiss



20 komentářů:

  1. To je nevýhoda, když si někdo koupí levnější zásnubní prsten - pak ho má každej. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi ano - i kdyz ja ho ze sekce "zasnubnich" nemam. Tak jako tak si myslim, ze pak urcite nezalezi na jeho cene, ale vyznamu - i tedy s rizikem, ze nebude tak "originalni" no :(

      Vymazat
    2. Kkiss, souhlasím.. :) Hlavní je, že je z lásky..

      Vymazat
    3. To bylo škaredý EL :( Teď to vypadá, že se chlubíš tím, že vy máte na drahý prsteny s diamantama a ostatní mají jen "obyčejný" a sou něco míň... no třeba to jen tak špatně vyznělo :)

      Vymazat
    4. No to bylo škaredý :( Uuh, uplně koukám :O
      Jak říká Luc, hlavně, že je z lásky! Peníze tu nehrají vůbec žádnou roli.. ale asi jak pro koho :) Tím, Eli, nemyslím nic špatného, ale vyznělo to fakt zle:(

      Vymazat
    5. "Když si někdo koupí"???? Myslím, že nikdo "si nekupuje" zásnubní prsten. Ten se dostává. Pro obdarovanou má pak nepřekonatelnou hodnotu, i kdyby jeho cena byla pár stovek, protože to znamená, že ten někdo, jí miluje a chce, aby byla po jeho boku oficiálně na celý život.

      Vymazat
  2. Já si vždycky koupím jenom bižu, takový až darem :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koupila jsem si ho "jakoze za babicku", takze ho vlastne jako "dar" beru :) Kazdopadne to neni prsten ze sekce "zasnubni" - ty tam byly take, jen z bileho zlata a v jine cenove relaci :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuji Ti a vděčím Ti za inspiraci, snad se nehněváš, rozhodně jsem tím nechtěla naznačit něco typu jakože si takový prsten (jako Ty máš zásnubní) může pořídit každý =( (ačkoli je vlastně dosti jiný - jak významově, tak vzhledově). Byla bych velice nerada, kdyby to tak zapůsobilo..

      Vymazat
    2. Vždyť jsem ti přece psala u sebe na blogu, že se těším, až ho ukážeš :) :*

      Vymazat
  4. Jak píše Lůca, je krásný! :-) Moc se mi líbí <3

    OdpovědětVymazat
  5. Já ho u Lůci obdivuju už pěkně dlouho a teď mě dráždíš ještě ty:). No holky, co mi to děláte? Je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji =) To teda, Lucí mi dala do hlavy brouka a aniž bych čekala takhle rychlou realizaci, tak se stalo =)

      Vymazat
  6. U Lucky na blogu ho obdivuji pokaždé, a teď i u tebe :-*

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*