čtvrtek 17. ledna 2013

Rovně/Tupě střižené vlasy

Krásný den všem!!

Už delší dobou je mým snem mít zastřižené vlasy do roviny. I přesto, že si je již nyní nechávám do roviny zastřihávat, stále mi to nepřijde "to ono". Vlasy si pěstuji celkem dlouhou dobu, než mi dorostly do momentální délky, i tak bych je ráda o něco delší. Bohužel tento střih přinese určitě zkrácení (kterého se nejvíc bojím) a to vzhledem k tomu, že nemám stejně dlouhé (dorostlé) strany a celkový "momentální rovný střih" je spíše do oblouku než vodorovna.

Zde pár fotek, jak bych si zastřihnutí (bez ofiny) představovala:
 

 

Mé vlasy v den posledního stříhání:

Jaký máte názor vy na takto střižené vlasy, nebo co preferujete za "zástřih" ? =)
Již zítra se můžete těšit na VLASOVÝ SPECIÁL!!

kkiss


10 komentářů:

  1. Já myslím, že to máš takhle super, tohle je prostě klasika, která nikdy nevyjde z "módy", já měla vždy sestříhané a teď jsem ráda, že to mám konečně vše stejně dlouhé, líbí se mi ten třetí obrázek nejvíce:o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za nazor, ja jsem take rada, ze mi vlasy ( aspon v zadni casti) dorostly do stejne delky, jeste vpredu mi chybi k dorostu dva prameny, nemyslim si, ze mam moc huste vlasy a tak mi strizeni stejne delky prijde jako opticky dodavajici objem :) tak uvidime

      Vymazat
  2. Kamarádka měla rovné a byla nešťastná, že je má těžké, nic s nimi neudělá...a to měla hodně dlouhé vlasy. Teď si je nechala sestříhat a vypadá nádherně...vlasy má dlouhé stejně, ale má jich "víc" a je spokojená. Takže nevím :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, to me nenapadlo, ze budu mit problem s nimi neco udelat, ale neco na tom bude. Myslim, ze vlasy nemam moc huste, tak snad velka hrozba "tezkosti" nehrozi. Kazdopadne mne na sobe zas prijde, ze kdyz je mam prostrihane nebo sestrihane, ze ztraci na objemu :( to je fakt dilema.. No jsem zvedava, jak to vymyslim :)

      Vymazat
  3. Mě se moc líbí, když je patka o něco kratší než ostatní vlasy, podobně jako na prvním obrázku. Dodá to šmrnc :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji za nazor. V tomhl jsem posera a co se patek a ofin tyce, hrozna konzerva :D :/ tak uvidime, co vymyslim :)

      Vymazat
  4. Rovně střižené se mi líbí :) Ale na sobě si to moc nedovedu představit. Vlní se mi, a tak by to stejně nemělo ten efekt, kdybych to denně nežehlila. Ty si žehlíš vlásky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, nezehlim :) staci mi vyfoukat je a jsou celkem rovne, takze jsem zato rada , kdyz je ale necham samovolne, tak se mi lehce zvlni strany... :/

      Vymazat
  5. Máš to dobré, mně se to líbí a jestli, že ti rostou pomalu, tak bych to takhle nechala. ;) Já zase třeba hodně přemýšlím o ofině, ale na druhou stranu se toho bojím, že by mi neslušela. Jinak ta kabelka je úúúžasná, odkud ji máš? Jo a ještě jsem ti chtěla pochválit blog, je pěkný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc :) o ofine jsem jeden cas take dost premyslela , ale nakonec si to rozmyslela a koupila si jen pripinaci a hruza - se skutecnou se to asi neda srovnavat :) Kabelku mam z Ragazzy :) udelala jsem si pred rokem v prubehu vyprodeji radost :)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*