úterý 22. ledna 2013

Shopping News

Krásný zasněžený den =)

Nevím jak u vás, ale tady v Teplicích chumelí o sto šest, vypadá to na druhé Vánoce =))

O víkendu jsme zavítali do Německa, jelikož jsme potřebovali něco vyreklamovat a při té příležitosti se stavili v nákupním centru. Ale do centra Drážďan jsme se jet nepodívali, jelikož jsme nejeli za nákupy.

Ale jak už to tak bývá a jistě to znáte, když to nejméně čekáte, tak si zrovinka uděláte radost - a ne jednu =) Aspoň v mém případě tomu tak bylo. Tentokrát jsem ale nakoupila věcičky opravdu za hubičky(u) =))
Vše mě stálo v cenovém rozmezí 1 až max 3€.

Mé první radůstky zapříčinilo H&M. Psaníčko zlevněné z 10 na 3 jsem tam zkrátka nechat nemohla spolu s náušničkami, korály a krytem na telefon.






Mou další zastávkou byla drogerie Müller, po které se ráda dlouze procházím a kochám se novinkami.
Mimo jiné zde měli akci od Maybelline a s řasenkou prodávali balzám na rty Baby Lips, který jsem samotný ještě neviděla a bohužel, bez řasenky se zde nenacházel a tak jsem ho nemohla ani otestovat =(
Narazila jsem ale na stojan s Essencí s kolekcí Hugs&Kisses - jedná se o jarní kolekci 2013 - jsem zvědavá, kdy se dostane k nám - možná už ji někde máte?, ale já ji viděla poprvé. Měli spoustu krásných laků, paletku se stíny v písmenkách L.O.V.E, no prostě nádhera. Já jsem sáhla po Lip Tintu v růžové barvě.
Takto vypadá kolekce

Můj úlovek

V Müllerovi se také nachází stojany s cetkami a pokud to ještě nevíte, nebo jste si nevšimli, tak já jsem cetko-maniak... =D Nové krásky k modravo-zelenému saku, které již znáte.



A aby cetek nebylo málo, New Yorker se postaral o další, tentokrát... Prsten.


 





A jedeme dál, tentokrát si dáme něco na zub.
Už jednou jsem se zmiňovala o nových Milkách. Tu s Oreo už mám celkem dávno vyzkoušenou a zamilovala jsem si další a to s LU keksy, o které už zde zmínka byla. Tentokrát jsem šla pro ni na jisto a přikoupila k ní ještě Milku s TUC sušenkami. Nutno podotknout, že kombinace je velice zvláštní, slané "Tucky" s lahodnou chutí Milky.. stojí za vyzkoušení.


Protože jsem "tatínkova holčička", koupil mi tento "luxus na zub"..

                            

Aby tu nebylo jen to sladké a nezdravé, koupila jsem si také Smoothie nápoje, které si dávám na místo snídaně - když zrovna nestíhám, nebo nemám chuť k jídlu.


A závěrem "mňamkózní" záležitost v podobě kolekce Jelly Belly.
Nemohu se dočkat, až všechny ty chutě ochutnám. Yummy!!

To jsou mé úlovky tohoto víkendu a já jsem momentálně asi na cestě do Prahy, kde budu obhajovat svou práci z politologie, tak držte pěsti prosím..

Zaujalo vás něco z mých "shopping news" ?

kkiss =*




21 komentářů:

  1. Mě zaujalo všechno. Spousta z těch věcí je pro mě novinkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem mohla přijít s něčím novým =)

      Vymazat
  2. ahoj :) super věci, studuju momentálně v ústí a v Německu jsem ještě nebyla..no budu to muset, co nejrychleji napravit :) A mě teda nejvíc zaujalo to, že budeš obhajovat svoji práci z politologie..nechtěla by jsi někdy udělat post o studiu, co studuješ, jak si se k tomu dostala a tak ? :) TAky studuji politologii, tak by mě to hodně hodně zajímalo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky!
      Děkuji moc za velice zajímavý nápad na post =) popřemýšlím o tom a možná sem časem něco o mých studiích napíši. Jen ve zkratce jsem na Vysoké škole mezinárodních a veřejných vztahů a studuji obor PR-Public Relations. Politologie je jen jedním z předmětů a nutno podotknout zcela upřímně, že jí rozumím asi jako koza petrželi =/ =D Každopádně to k mému studiu zkrátka patří a proto obhajoba (zkouška) z práce na politologii =)

      Vymazat
  3. Ty fazolky s přítelem milujeme, můžeme se po nich utlouct :). Takové nákupy já mám nejradši :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, také mám dvojnásobnou radost, když nakoupím za hubičku. Fazolky jsou úžasné, fascinují mě ty chutě, které dokázali "dostat do takového drobečka" =))))

      Vymazat
  4. Ty si teda umíš udělat radost! ;-) Parádní věci a dobroty...taky chci být tatínkova holčička a dostat takové luxusní "zajíčkovské" mlsání ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji =)) Někdy je potřeba sama sebe trošku "rozmazlit" a dopřát si. Jsou vynikající a měli je i v "pánském balení". Škoda, že nejsem chlap, nejraději bych vyzkoušela oboje =)

      Vymazat
  5. jééé, pěkné věci :*

    a ty fazolky mnaam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji =* No vychutnávám si je jak jen je možné =)

      Vymazat
  6. Zachyť někdy ten lip tint na puse, chci se pokochat :) Doufám, že kolekce dorazí i k nám. Bonbonky jsou prostě yumiii*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lip Tint v postu již zítra, tak se můžeš mrknout =)
      Sladké to je moje neřest =))

      Vymazat
  7. Krásně jsi pořídila a samé dobrůtky. Jéé :)

    OdpovědětVymazat
  8. Kolekce od essence je i u nás :) V pondělí jsem si koupila tři laky, nic jiného mě v této kolekci nezaujalo... Jinak super nákupy, neplánované jsou nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? No teda, tak já jsem asi slepá, nebo jsem v drogerii byla v době, kdy tam ještě nebyla =)
      A ano, souhlasím, "přepadovka" jak se patří =))

      Vymazat
    2. Ve všech DM už je přes týden :) Jinak pokud můžu za sebe doporučit, tak ten růžový lak nic moc, barvička moc neodpovídá, ale ten fialkový za to stojí :) I ten bílý třpytivý top coat ;)

      Vymazat
  9. Limitku od Essence už máme i u nás =) Narazila jsem na ni, když jsem šla pátrat po limitce Home, sweet home, na kterou se ale naopak v naší DM pozapomnělo =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je také pěkné =D No je to děs s těmi kolekcemi co se týče Essence tady u nás, dělají si z toho normálně holubník =/

      Vymazat
    2. Home sweet home mám pocit, že už byla...

      Vymazat
  10. Parádní věcičky! Včera jsem byla také na takových menších nákupech, odpoledne bude u mě na blogu fashion post ;)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*