neděle 13. ledna 2013

Sladký svět Tally Weijl

Ahojky!!

Dnešní post jsem se rozhodla udělat na základě mého posledního úlovku z Tally Weijl. 
Proč post nazývám "sladký svět" ? Nýbrž obě věci, které vám chci dnes představit jsou ve sladké žůžové alá cukrová vata.
Tentokrát jsem si s kamarádkou pořídila stejný Iphone Case posetý kamínky (stříbrno-růžový), se srdcem a v něm s jejich zajíčkem =) Je to "kýč", ale slintaly jsme po něm ještě když byl za plnou cenu.
Když jsme měly ale po jednom dosti náročném zápočtu, byly jsme se projít v OC Smíchov a rozhodly se udělat radost a tak tady je =)
Mimo jiné jsem si dovolila vložit fotku mého Tally Weijl termohrnku, který mám již delší dobu, ale přeci jen ne tak dlouho. Pěkný termohrnek jsem sháněla poměrně dlouho, až jsem jednou narazila na tento blyštivý, byla to láska na první pohled a já věděla, že je to on!! Jediná nevýhoda, kterou bych mu vytkla, že není uvnitř nerezový, ale plastový, ale to se mu dá prominout =) Posuďte sami ;)


Nový kamínkový miláček

Naše kryty v akci (bohužel rozšmudlané foto)

Můj úžasný termohrnek

A co vy a Tally Weijl? Máte také nějaké "sladké úlovky" ? =)

kkiss






14 komentářů:

  1. Já v TW už dlouho nebyla, naposled před Vánoci, takže ani nevím jaká je nabídka. Jinak tam moc ráda nakupuji. Hrníček máš roztomilý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Momentálně mají celkem velké slevy =) byla jsem tam dnes jen juknout a trika, halenky, tílka mají od 99.- do 200,- a fakt pěkné =) Takže se vyplatí tam mrknout =)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Nejraději do něj chodím v Německu, přijde mi tam lépe uspořádaný a také si v něm dokáži vybrat =)

      Vymazat
  3. V tomhle obchodě si málokdy něco pořídím, ale jsem moc hrdá na můj poslední úlovek, a to růžovou čelenku do vlasů s kytkou :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju Tally :) A ten termohrníček je krásnej. Kupovala jsem podobný neteři a málem jsem si ho nechala, jak se mi líbil :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znam :D kolikrat mam cuky koupit si to same :D hrozne pokuseni :))

      Vymazat
  5. Ahojda. Moc se mi líbí tvůj blog! Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie xoxoxox

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, moc dekuji za pozvani :) vypada to opravdu velice zajimave. Jsem jiz tvou pravidelnou ctenarkou a budu rada za totez :)
      Kkiss

      Vymazat
  6. Tally Weijl- mohu poprosit někoho o význam slov děkuji :-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*