středa 4. prosince 2013

Divoká šelma

Nenávidím zimu!

Omlouvám se za poněkud negativní přivítání, ale já si prostě nemohu pomoci...
Snad nejsem jediná, kdo to má takto, ale nenávidím to vlezavé počasí, studené nohy (i přesto, že se navlékám do nejteplejších ponožek) , ranní mrazíky (a nejen ty), brzkou tmu, zataženou oblohu, holé stromy, všude kolem šedivo... Prostě hnus! Jo, sníh, budiž, stačil by mi na horách a jeden den v roce za mými okny, abych si řekla, že jsou tu pravé zasněžené (bílé) Vánoce a adie!
Klidně by si mohla bílá pokrývka zůstat jen na horách a mně by to vůbec nevadilo. Tím spíš, že jsem se sněhu ještě stále nedočkala, takže nemám důvod mít ráda prosinec a celkově zimu.
Jediným povzbudivým na tom všem je fakt, že brzy naše bydlení provoní vánoční cukroví a že se o Vánocích a jejich svátcích zase všichni sejdeme a budeme pohromadě. Žádná jiná pozitiva neshledávám, pardon!

Abych se ale dostala k jádru pudla...
Po dlouhé době outfitový post.
Už je to nějaký ten týden, co jsem si na ebay objednala jednoduché gepardí šaty za pár fufňů. Zvířecí vzor mám celkově moc ráda a gepardí šaty chybí v mém šatníku, takže jsem si řekla, proč ne.
Za pár týdnu (čekala jsem poměrně dlouho, ale nijak mi to nevadilo), přišel balíček i s očekávaným obsahem a já byla nadšená =)
Jednoduché šaty odpovídající obrázků, materiál nějaký elasténový, ale ok, za ty prachy spokojenost. Jediné, co mě nepotěšilo... průramky kolem rukou, jsou nějaké větší a zdá se, jakoby odstávaly, ale přijde mi zároveň, že to tak snad i má být..
Každopádně venku není počasí (ani moc v uzavřených prostorech) na to, abych se producírovala bez nějakého svetříku a problém tak jest vyřešen. Vy na fotkách uvidíte i šaty bez svetříku.
Abych definovala více pas šatů, přestože je znatelný, vypůjčila jsem si jednoduchý hnědý pásek z nějakého jiného kousku oblečení.


Jak vidíte, své rty halím do odstínu, o kterém jsem psala tady na blogu v pondělí a propadám mu čím dál tím více. Naučila jsem se také hodně na oči dávat fialkovou a různě ji kombinovat. Zkrátka fialová, přicházím Ti na chuť ;)

Šaty: Ebay, Svetr: F&F, Náhrdelník: Claires, Náušnice: dárek, Taška: vietnamci, Hodinky: Michael Kors, Boty: Colloseum





Podmínky pro focení jsou pro mne v zimě čím dál tím horší a když už je kdo by mě vyfotil, není správné místo, proto se omlouvám za fota uvnitř, ale někdy si člověk musí pomoci jak jen to jde!


Momentka závěrem ;D

Přejí vám krásnou polovinu týdne a pro sebe si přeji trošku toho tepla a sluníčka =(

kkiss

22 komentářů:

  1. Taky nenávidím zimu, takže buď v klidu, je nás takových víc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uf.. Mne ted prijde, ze vsichni kolem z ni "vysiluji" ..

      Vymazat
  2. Krásné šatičky! Vybrala jsi si moc dobře, protože zvířecí motivy jsou pro tebe jako dělané!

    A co se týká zimy, mě ani tak nevadí...jen nesmí být ošklivá zima :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, jsem za ne rada :)
      Tak to jsi stastny clovek, treba se to u me nekdy zlomi :(

      Vymazat
  3. Tak to je nádhera! Šatičky se mi moc líbí, nesmírně ti sluší, prostě kočka ;) A pokud jde o zimu, taky ji nemusím, nebo spíš ne takové to spací a unavené počasí ale pokud je pořádný mráz a venku sněží, ráda se půjdu projít nebo si zabruslit na náš umělý led :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, Veru :-*
      Jako snih k nim patri a rada na nej mrknu, ale stacil by mi za okny. Mela bych po par letech oprasit jak brusle, tak lyze, jsem na to moc moc zvedava :D

      Vymazat
  4. Bože jako by si mi mluvila z duše jak zimu nenávidím.. jsem na mateřskej takže když je teplo jsme skoro celej den venku je to super a v zimně jdeme na dvě hodiny a ja rozmrzám do večera....:/.je mi pořád děsná zima snííh nesnášim ve měste ať si zustane na horách....ale šatičky jsou naprosto nádherné...moc ti sluší...alespoň nějaká radost....Ano na jsou pro mě nejlepší vanice které teď díky malemu zbožňuju a svařák :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je nas takovych vic, to jsem si oddychla. Mnam!! Svarak :) ten ja take muzu!
      A dekuju

      Vymazat
  5. šaty jsou moc hezké :) také mám ráda zvířecí vzory.. zrovna nedavno jsme si v terranově za 250 korun koupila také šatičky s tříčtvrtečním rukávem s tygřím vzorem... :)) moc ti sluší a poslední fotečka je krásná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji! Do Terranovy musim take zavitat, dlouho jsem v ni nebyla :(

      Vymazat
  6. no tak tie sú úplne krásne a moc ti pasujú! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Andrejko, moc Ti sluší! Jsou nádherně a perfetkně k Tobě jdou.. A jsi krásně opálená :)) a ta momentka..nádherná fotka ! Jsi krásná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, Petulko... Strasne moc Ti dekuji za vsechna ta krasna slova :) Jsem moc rada, ze to "opaleni" je trosku videt, mazu se samoopalovakem :)

      Vymazat
    2. No wow a můžu se zeptat,jaký používáš samoopalovák? Hezké, opravdu :)

      Vymazat
    3. Je z Nemecka a je na nej recenze ve clanku "Holcici den" -
      par clanku nazpet :)

      Vymazat
  8. Moc pěkné, ale ta kabelka se mi k tomu až tak nehodí.

    Stylová Giveaway

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné šatky, také mám ráda zvířecí vzor, ale nesmí hi být moc. Moc ti to sluší! Hlavně na poslední fotce.

    looromanova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*