pátek 20. prosince 2013

Podzimní novinky v mé kosmetice od NYC

Před pár dny jsem si u nás v drogerii nemohla nechat ujít slevy u stojanu NYC,

které byly opravdu úctyhodné a koupila jsem si nějaké nové věcičky.
Přiznávám se, že někdy mám strach, že už je to nemoc a diagnóza, ale jsem ujetá na laky a rtěnky! =D Prostě se tomu nemohu ubránit a tím spíš, když na mě volají více jak příznivé ceny. Neměla jsem u stojanu moc času a tak jsem čapla první dva laky, které mi přišly vhodné svými odstíny na zimu a pak vyzkoušela na hřbet ruky asi 4 odstíny rtěnek, které mě buď zaujaly, nebo byly vybrané a zamilovala se do jednoho oranžového.
V tomto odstínu nebo nádechu mám rtěnky "pouze" dvě a tahle byla taková jiná, hodně lesklá - mega shimmer. Bála jsem se toho, ale na ruce mě okouzlila a tak jsem si ji odnesla k pokladně.
Pokud chcete vědět, jaká je a jak vypadá... čtěte dál =))


Jak vidíte, barvy laků jsem vzala více než super zimní.
Samosebou jsem hned neodolala a nakovala si nehtíky tím vpravo.
NYC - 335 Red Melody
Je to nádherná burgundy červená barvička, která obsahuje malilinkaté třpytivé částečky a na slunci se krásně leskne. Ladí mi k jedné buřtíkaté zimní bundě, kterou mám téměř v identickém odstínu.
Má klasický úzký štěteček, parádně se nanáší a kryje překrásně už v první vrstvě. Zasychání je skvělé, jen výdrž vám nepovím, jelikož používám top coat a s tím je parádní.


Druhým lakem je
NYC - 248 Manhattan,
jedná se o nádhernou tmavě fialovou barvu. Přirovnala bych ji k černým třešním (jeho odstín mi strašně moc připomíná mou rtěnku od Milani v odstínu Black Cherry)  i když mi třešně přijdou spíše do červena (ačkoli ty černé možná trošku do fialkova jsou), no nevím, každopádně rtěnka i lak mají identickou barvu a spolu budou tvořit neuvěřitelně sladěné duo.
Foto laku na nehtech zatím nemám, jelikož výše zmíněný odstín drží jak přitlouklý a tak nemám potřebu odlakovávat. Takže foto aspoň pro představu.

Vlevo 248 Manhattan, uprostřed rtěnka NYC 433 Peach Fizz, vpravo 335 Red Melody

K lakům by to bylo vše a vrhněme se na rtěnku.
NYC - 433 Peach Fizz
Jedná se o odstín meruňkové se shimmerem.Vím, že podzim se zimou se nese spíše v duchu matu, ale prostě tomuto nešlo odolat.
Možná mi to jen přijde, ale když si jí namaluji rty, přijde mi, že mi je opticky ještě více zvětší/přifoukne. Navíc je krásně vláčná a tak člověk může kdykoliv znovu a zas promnout rty a nic nedrhne. 
Tím, že konzistence je spíše vláčnější a se shimmerem, stane se, že vám zaleze do vrásek na rtech. Není to ale nic hrozného a znatelně si toho jde všimnout pouze zblízka a v případě, že se naplno usmějete, aby se rty roztáhly a napnuly tak, že v jejich vráskách byla vidět rtěnka v nich.
Co vám budu povídat, maluji se s ní poslední tři dny a hodně jsem si ji oblíbila. Po všech těch výrazných je to pro mě opravdu změna a příjemná.






Co na laky a novou krásku v meruňkovém odstínu říkáte?
Těším se na vaše názory =)

kkiss

3 komentáře:

  1. Ty máš Andy tak krásné rtíky :)!

    jinak laky mají opravdu moc hezký odstíny..

    OdpovědětVymazat
  2. Ten lak je úžasný, takový vánoční ..! A ty rty máš vážně takhle krásné, nebo je ta rtěnka optiky zvětšila! Božské!:)

    OdpovědětVymazat
  3. laky se mi oba dva líbí, ale fialový bych neměla k čemu nosit :-) Takže za mě vede červenej :-) a rtěnku bych potřebovala vidět na denním světle. Těším se, až ji na tobě uvidím třeba v nějakém outfit článku :-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*