pondělí 23. prosince 2013

Vánoční netradiční nehty s Brokáty

I když jsem se téměř zapřísáhla, že NEbudu nakupovat další laky a že nebudu publikovat "lakovací" posty, jelikož mé nehty v poslední době nejsou zrovna výstavní a to především vlivem zimy, rozhodla jsem se to opět porušit.




Dnes to bude lakování s COLORAMA BROCADES od Maybelline.



Prvně jsem o existenci těchto laků četla u Lou z Get The Louk.. A to čirou náhodou, kde jsem zahlédla, jak drží v ruce snad černý odstín laku a sama má nalakováno se světlounce stříbrným/sněhovým lakem této řady.
Upřímně se mi líbil, ale vyloženě nějaké odvaření se nekonalo. I když jsem četla, jak se jí líbil nějaký růžový, který snad u nás ještě ani nezahlédla.
Když jsem ale byla v DM a šla kolem regálu s laky Colorama, najednou jsem se sehnula a věděla, co hledám - nějaký instinkt?Či co?
No a už to bylo... Narazila jsem na jediné dvě barvy,které tam měli a já si nemohla vybrat jen jednu. Takže to dopadlo tak, že jsem si vzala obě dvě... HRŮZA!




Nelituji své koupě a jelikož jsem dlouho přemýšlela, jakým lakem si nalakuji "vánoční nehty" a ne a ne si vybrat jeden, rozhodla jsem se je zkombinovat.
Nejprve mě napadlo udělat dva prsty takové a tři makové, ale zase mi přišlo celkem divné lakovat celou plochu jen jedním odstínem, bála jsem se celkového vzhledu.
Nakonec mě napadlo, že ještě výrazněji by mohly působit oba laky na bílém podkladu a už to bylo. Vzpomněla jsem si na nějaký tutorial, kde výsledné nehty měly vzhled "stékající barvy" a tak jsem se nechala inspirovat a zkusila něco obdobného.




Chápu, že to nebude šálek pro každého, ale mně se to kupodivu líbí a když se na ně člověk dívá z dálky, jsou velice zvláštní a krásně se třpytí a opticky to vypadá, jako když vám barva opravdu slézá po bílé dolů, no prostě... Jsem mile překvapená a zužitkovala jsem oba laky najednou a trošku originálněji, než na celé lůžko nehtu =)

A co vy a vánoční nehtíky?
Máte také nalakováno? A jak?
Znáte Brokáty? Jaké vlastníte odstíny?

kkiss

6 komentářů:

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*