úterý 10. prosince 2013

Zajíc ve své jamce...



ONA
Super Playboy(ka)

Sladká vůně připomínající rozkvetlé květy spolu s vůní růžové žvýkačky, kterou většina z nás milovala jako dítě. Není nijak kořeněná a těžká, avšak její sladkost je silná a převládá.
Postupně se nejsladší květnaté tóny ztrácí a zůstává žvýkačkový základ, který je jemnější
.

ON
Super Playboy(ák)

Svěží pánská vůně s kořenitým podtextem.
Nejprve ucítíte svěžest, jakoby muž právě vylezl ze sprchy a po těle mu stékaly kapky vody a z jeho těla se linula úžasná svěží vůně.
Pomalu se ale usazují a mění se v kořenitý základ, který je lehce nasládlý - jakoby se muž ze sprchy přesunul do šatníku a oblékl si svůj oblek - vůně se ze svěžesti na elegána.


Super Playboy(ka) ze mě asi moc nebude, i přestože mám sladké vůně tuze ráda, avšak být mužem, tak Super Playboy(ák) je mým parťákem hodně často.

kkiss

9 komentářů:

  1. Jsem asi jedina, ktera z te panske neni nijak odvarena:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem asi jediná, kdo je naprosto minul :D

      Vymazat
    2. Ta panska me prave velice mile prekvapila. Damska je sladka az moc a nijak me neoslovuje :/ doted me zajici take mijeli, ale nastal prulom :D

      Vymazat
  2. Já tyhle novinky zatím ani neočuchala, ale budu to muset napravit :P

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na cokoliv Playboy nikdy nebyla, ale dámskou vůni si snad až zavítám do drogerie očichám :-) Zajímá mě ta žvýkačková vůně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No spis ten jeji dojezd tam odkryje troche toho "zvykackoveho" zakladu - alespon me to tu vuni pripomina.. Kazdopadne panska se mi libi vic a mozna to bude tim, ze miluji skorici, ktera je ve slozeni.

      Vymazat
  4. Mně naopak ta pánská příliš nevoněla :-(

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*