pondělí 27. ledna 2014

Zima je tady Outfit + Povídání

A je to tady...

Už jsem začínala věřit, že to nepřijde a doufala, že přijde brzy jaro...
Ale on omyl. Sneslo mě to zpátky na zem a momentálně při pohledu z okna by se mi chtělo akorát křičet!!! Všude sníh a hustě chumelí.... No hrůza!
Ráno jsem slyšela podivné zvuky, jak když někdo lopatou drhne o chodník, říkala jsem si "sice mrzne, ale nebuď bláhová, přeci tam nemůže být tolik sněhu", ale ono je =/

Ve čtvrtek jsem úspěšně složila pro mě v tomto semestru asi nejtěžší zkoušku. Jednalo se o mezinárodní právo a já nakonec vyšla jako vítěz a nikoli poražený. Dostala jsem jedničku a ještě mě profesor chválil, že jsem myslela, že budu mít brzy 2metry a prorazím už tak vysoké školní stropy =D =D
Co to pro mě ale hlavně znamená, že mám vše za sebou a mohu si užívat konečně zaslouženého volna. To je zkrátka skvělý pocit!
Hned v pátek mě čeká první ples letošní plesové sezony. Moc moc se těším a tím spíš, že se bude konat na místě, na kterém jsem ples ještě nenavštívila. Už mám vše připravené a možná udělám nějaký ten "plesový článeček", abyste viděli, v čem na něj půjdu a jak jsem si letos nakombinovala doplňky s šaty.

Fotky, které dnes uvidíte jsou ještě ze dne, kdy sice mrzlo jak když praští (-9 - -11), ale rozhodně ještě nebyla taková kopa sněhu...
Outfit byl taková rychlovka, hlavně něco teplého! Po dlouhé době jsem si vzala své hnědé kozačky se šněrováním na bočních stranách. Podpatky v poslední době vůbec nenosím a to proto, že v Praze při mých hoňkách do školy a z by mi to bránilo v rychlém přemisťování - mám školu do kopce a zkrátka i teď v zimě balancovat na pražských pozemních komunikacích by nebylo úplně ončo!

Outfit na fotkách byl taková rychlovka, cílem bylo hlavně teple. Takže červená zimní mišelínka to jistila a k tomu jsem to ladila do černo hnědé barvy.





Budu se snažit v následujících dnech připravit články, které pro vás mám vymyšlené už delší dobu a vzhledem k mému volnému času bych to i měla zvládnout.

Co vy a zima?
Máte radost ze sněhu, nebo si spíš už zase přejete, aby slezl...


kkiss

8 komentářů:

  1. Nesnasim zimu a jeste vic nesnasim snih. Taky tu ted chumeli a prestava to byt sranda. Uz by to chtelo leto:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že v tom nejsem sama =D přijde mi, že obklopuji především "sněhovými nadšenci" =D

      Vymazat
  2. Gratuluji ti ještě jednou ke zkoušce a teď už pořádně odpočívej!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji ještě jednou =* Mám to v plánu, tak snad se nic nepokazí.

      Vymazat
  3. Sluší ti to :) Taky jsem doufala, že zima už vůbec nepřijde, ale z čeho budeš mít možná radost - jedna dobrá astroložka říkala, že teď se sice ochladí, ale žádná extrémní zima rozhodně nebude a od března začne jaro :)) Tak snad jí to vyjde!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju! No ja uz taky :( takze velke zklamani.. Vazne? Tak at uz je tady :) moc se tesim na barvy kolem!

      Vymazat
  4. Gratuluji, jsi šikovná! :-) To já byla nadšená, že jsem konečně vytáhla válenky do sněhu :-D Ráno to bylo bezva, ale odpoledne rozčvachtaný silnice už nic moc :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, byla tu fuska, ale vyplatilo se :)
      No to mi povidej! Tu brecku nemohu vystat :/

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*