středa 28. května 2014

4x Lakování s novinkami (P2, Kiko, Essence, Colorama)

S příspěvky v poslední době to se mnou není nic moc,

ale mějte pochopení, nýbrž ve škole je to teď opravdu jak ve vroucím kotli. Doufám, že již brzy bude všemu zdárně konec a pak se to tu rozproudí tak, jak bych si představovala.

Ráda bych vám představila několik laků, které jsem si v poslední době pořídila. I přes všelijaké zákazy na nákupy laků to zkrátka nezvládám a nedokáži odolat. Když já to lakování tak miluji. Máte to tak podobně, dámy? Nebo jsem fakt magor =D

Začala bych s laky od značky, kterou u nás bohužel neseženete, ale o to spíše se na ni můžete zaměřit při nákupech v Německu. Jedná se o laky P2, kde jsem si vybrala odstín 020 sweet elegance z kolekce Satin supreme. To bude ten jemně broskvičkový s lehce matným sametovým finišem. Druhým z nich v prvním lakování je taktéž P2, ale Volume Gloss gel look polish - 200 crazy beauty.








Oba laky se lakují velice dobře a stačí 2 vrsty k dokonalému krytí. Volume Gloss gel look polish - 200 crazy beauty tento lak uvidíte ještě v jednom lakování, ale tentokrát společně s novinkou od Coloramy Bleached neons - 244. Krásná neonová žlutá, která schne lehce do matu, kryje obstojně ve 2 vrstvách a já jsem do ní zamilovaná!






Dostáváme se k lakování předposlednímu a tentokrát s laky od značky Kiko. Vybrala jsem si 2 šťavnaté s letními barvami. Jeden v zelené a druhý v oranžové. Oba obsahují malinkaté částečky, které se třpytí, kryjí naprosto úžasně, já dala 2 vrstvy a drží jako přibité! Určitě příště mrknu na barvy další. Oranžový - 64, zelený 47.







Závěrem tu pro vás mám lakování s pískáčem, jehož barva se mi v lahvičce moc líbila, ale netušila jsem, že je to pískový lak a tak přišlo trošku zklamání. Já jim prostě nemohu přijít na chuť, přijde mi to jak ošmejděný lak, nebo jak šmirgl papír =/ Máte to někdo také tak???? Essence Beach Cruisers - 02 girls just wanna have sun.






Líbí se vám nějaké lakování, které?
A co odstín, našli jste si zde ten svůj?? (většinu lahviček s laky najdete v článku zde.)

kkiss

3 komentáře:

  1. Nejvíce se mi líbí ta první verze, vypadá vážně dokonale!!! :)

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ta modrá je báječná! Pískáče taky moc nemusím, připadají mi tak nějak neupraveně, vždycky to zkusím a druhý den už odlakovávám.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*