úterý 20. května 2014

Co jsem ulovila v německých drogeriích (+Kiko)

Včera se mi (musím zaklepat), 

dařilo a dala jsem další zkoušku... Stále toho mám před sebou hodně, ale rozhodla jsem se, že si zkrátka musím najít alespoň chvilinku na to, abych napsala článek na blog, protože se mi nápady hromadí a jak se znám, když už se mi zdají být "staré", ráda se k nim nevracím a tak bych se s vámi o spoustu věcí už nemusela podělit.

Tomu chci udělat přítrž dnešním článkem, kde vám konečně ukážu slibované úlovky, které jsem si dovezla dohromady ze dvou návštěv v Německu. Byla jsem tam ke konci minulého měsíce a pak také kolem 10.května podruhé. Bude toho tudíž trochu více, ale za krásné penízky, takže mám radost a vůbec si své nákupy nevyčítám.
Nejvíce se těším vždy na kosmetiku P2, u které ráda nakupuji "do zásoby". A to proto, že mají skvělé limitky, které se neopakují a hlavně se tam ne vždy dostanu - je součástí německého DM.

Začnu úlovky od Essence, která má v Německu i edice, které u nás nejspíš nikdy neuvidíte... Bohužel... Vybrala jsem si set na tváře z kolekce " How to make"... Your Face WOW! 






A potom také lesk, který u nás dostupný je, v momentální limitce Beach Cruisers. 


Z této limitky jsem neodolala ještě oranžovému pískovému laku, s neodolatelným  názvem 02 Girls just wanna have sun.



Přesuneme se k přípravku na vlasy.Vybrala jsem si šampon od Schaumy, který má být s Keratinem. Až vyzkouším, napíši o něm více...



Dále se mrkneme na úlovky od zmiňované P2. Jejich momentální limitka nesoucí název Dress Code HAPPY... je pro mne prostě nepopsatelně úžasná! Líbilo se mi z ní snad všechno! Nakonec jsem si udělala radost rtěnkou a také korektorem pod oči, který je v praktické "rtěnce". Dále jsem sáhla po rtěnce ze stálé nabídky a také po 2 lacích na nehty. Dnes vám ukáži jen jejich názvy a jak vypadají bez víček. Chystám samostatný článek s odhalením barev a recenzí.





Dále tu máme 2 samoopalovací přípravky, které jsem vzala doslova naslepo, protože jsem si přečetla pouze jejich etiketu a tím, že mě zaujal obal, tak jsem je hodila do koše a byla zvědavá, jaké budou mít účinky. Věděla jsem, že se jedná o samoopalováky, ale netušila jsem, jestli jsou díky hodně podobnému balení vhodné k současnému použití, či stejné a jen na jiné bázi. Navíc neumím tak dobře německy, takže by to nemohla být sázka na jistotu asi vůbec. Nakonec jsem ale v českém DM našla samoopalovák s pumpičkovým aplikátorem / identický - takže mám i český popis =)


Závěrem skočíme do jedné kosmetické značky, která má svůj obchod stejně tak jako například MAC. Jedná se o Kiko. Nechápu, že jsem tento obchod s kosmetikou vždy přešla a nikdy se nešla alespoň podívat. Možná bych jeden důvod vlastně našla a to ten, že ceny MACu nejsou zrovna vábné pro mou studentskou peněženku. Nakonec jsem ale neodolala a vstoupila. Oči mi přecházely, jenže už jsem měla kosmetiku pokoupenou. Rozhodla jsem se udělat radost alespoň laky na nehty. Měli na ně zrovna akci, takže jsem si vzala rovnou dva a musím říct, že jsou nádherné a i skvěle drží!! Příště hodlám prozkoumat i zbylou kosmetiku, za ty penízky stojí zato.




Tímto přehled mých úlovků končí, ale nebojte, již brzy se můžete například těšit na lakování se všemi novými laky, ale také na recenzi tvářenkového boxíku.

Jak se vám mé úlovky líbí, co vás zaujalo, nebo byste sami pořídili?

kkiss

17 komentářů:

  1. Všechno chci :D Moc se mi líbí paletka s tvářenkami od Essence. Je veliká škoda, že u nás zřejmě ani nebude :( Oranžový lak od Essence a laky P2 mají úžasné barvičky <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =D Jsem z ní úplně hotová a maluji každý den jen s ní =D Úplně jak posedlá. To mi povídej =( i ty ostatní by stály zato... Jinak moc děkuji, ten oranžový ta barva je krásná a i P2 jsou super!

      Vymazat
  2. Nádhera. Je škoda, že se ta limitka s paletkama Essence nedostane k nám, protože věřím, že by se po ní jen zaprášilo. Mě se ten tvářenkový set líbí moc. Beach Cruisers je hezká limitka, čekám až se dostane k nám do Rossmannu. Hodně se mi líbily laky, ale potom co jsem viděla ten pískový efekt na nějakém německém blogu, tak mě chuť na ně přešla a to jinak pískáče zbožňuji. P2 ti závidím, ty jejich laky se mi líbí a chtěla bych je vyzkoušet.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si také myslím, že by u nás měly sakra úspěch, jen nechápu, proč jsme neustále sto let za opicema =/
      Upřímně mě trošku zklamal ten lak právě tím, že je pískový =( Ale ta jeho barva je božská, škoda, že není klasicky lesklý. P2 má skvělé laky. Opravdu snad nevlastním lak, který by nestál zato =)

      Vymazat
  3. Ten boxik je krasnej, stve me, ze nejsou u nas.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to krásně. Můžu se zeptat, kolik zhruba stojí ty paletky od essence? Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anežko, ceny jsou tuším 5,95€ pro všechny sety. Prostě cca do 200,- určitě =)

      Vymazat
    2. Tak to je super kup, moc děkuju za odpověď:)

      Vymazat
  5. Skvělé úlovky :) ! Nadchla mě ta paletka tvářenek, vypadá hrozně dobře :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Romí, viď? Já byla šťastná jak blecha, když jsem ji v Německu uviděla, hned jsem po ní musela sáhnout =D

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Nechápu, proč u nás nejsou a nebudou =/ By mě zajímalo, kdo to rozhoduje!

      Vymazat
  7. Nemá se to ,ale závidím paletku Essence a koukám, že nejsem sama. Tak to je to pak v naprostém pořádku :D

    OdpovědětVymazat
  8. Pekné úlovky, najviac ma zaujala kozmetika P2, o ktorej som už veľa počula a musím povedať, že dizajnovo aspoň podľa toho čo som videla je omnoho krajšia ako Essence a to sú asi v zhruba rovnakej cenovej kategórii ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. júúúj tak to su krásne ulovky. Páči sa mi tá paletka a potom aj tie rúže. Tie drogerky v nemecku by som tiež raz chcela navštívit :)

    OdpovědětVymazat
  10. super ulovky :) závidím :)

    http://lukreciasisova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*