pondělí 26. května 2014

Luxusní kabátek pro váš telefon? Jedině BELENTY!

Krásný start do nového týdne,

dnes se budu věnovat pouzdru pro naše miláčky, bez kterých bychom se v dnešní době jen těžko obešli. Ano, mluvím o mobilních telefonech. Přiznejme si, že úctyhodnou část dne trávíme právě tím, že ve své ruce žmouláme telefon.


Nevím jak vy, ale já si svého miláčka ráda chráním. A to nejen kryty, ale především pouzdrem. Bez pouzdra na telefon bych si to už snad ani nedovedla představit. První pozitivum shledávám v tom, že ho v kabelce (pokud nemám speciální kapsu přímo na něj) nehledám přehrabováním celého obsahu, ale díky pouzdru mi to nahmatání usnadní. V čem ale spatřuji to nejdůležitější? V jeho ochraně. Nevím jak vy, ale já nosím v kabelce od peněženky, přes kapesníky, po jelení loje i klíče. A opravdu nestojím o to, aby se můj display nějakým "nedopatřením" poškrábal. To mi přijde jako dostatečný důvod k tomu, pořídit si pouzdro.

Já tu pro vás mám dnes jeden super tip. 
A to na pouzdro na mobil a ne jen tak ledajaké. Na své si přijdou především "fajnšmekři", kteří mají rádi luxus, kvalitní materiály a jako bonus ruční výrobu. To vše vám přináší výrobce pouzder (nejen na telefony) BELENTY.
Tato značka mě velice zaujala hned z několika hledisek. Jednou z nich je ale vize, kterou většina výrobců postrádá, nebo ji nemají vůbec uvedenou na svých stránkách. Ne ale u Belenty! Dovolila jsem si ji přecitovat... (originál klik)
"Vytvářet produkty odpovídající svou originalitou, designem a funkčností současnému konvenčnímu stylu života. Povznést kvalitu a tradici české ruční výroby. Každý produkt zpracovávat s tou nejvyšší péčí a každý detail promýšlet s maximální pečlivostí."
Myslím si, že tuto vizi se snaží více než úspěšně naplňovat a jejich práce je toho jasným důkazem. Mimoto si velice cením faktu, že používají na většinu svých produktů 100% vlněnou plsť (charakteristická svou pevností a vysokou voděodolností díky speciální impregnaci) a druhým prvkem, exkluzivní italskou kůží. 
Můj kryt jsem si vybrala v krémovém odstínu a je opravdu naprosto překrásný (jak můžete sami posoudit na fotografiích). Aby ale nešlo "pouze" o pěkný kryt z kvalitních produktů, je nutné podotknout, že disponuje dalším neméně nápaditým prvkem. Přihrádkou/kapsičkou na kreditní kartu. Kdo například platí kartou neustále a zároveň ve své ruce ve většině času žmoulá svůj telefon, je toto naprosto dokonalá kombinace. A abych dokončila všechny funkční vychytávky, musím ještě zmínit výsuvný mechanizmus, díky kterému váš telefon z pouzdra (kde je jinak pevně a v bezpečí, nijak se neposouvá a nechtěně nelítá) lehce vyndáte. Zjednodušeně řečeno... jedná se o takový ten proužek, který slouží zároveň jako zavírání, který se při zasunutí telefonu do pouzdra "zkrátí" a když ho chcete vyndat, jednoduše zatáhnete za otvírací pruh a telefon vám popojede tak, abyste ho mohli v klidu uchopit a pohodlně vyndat.
Pro ty, kteří mají rádi osobitý styl, je toto pouzdro to pravé ořechové. Belenty totiž nabízí u vybraných pouzder také ražení vlastních iniciál. U mého typu telefonu jsou tyto možnosti u 4 pouzder. Podívat se můžete zde.

Například na tomto krasavci můžete mít vlastní iniciály 


Pouzdra na telefony nabízejí na tyto druhy mobilních zařízení: APPLESAMSUNGHTCSONY.
V jejich nabídce najdete ale i pouzdra na tabletytašky a aktovkydotykové rukavice.
To vše z kvalitních materiálů a ručně dělané.

Závěrem musím ještě vyzdvihnout celkový design balení, který mě velice mile překvapil a myslím si, že je zcela jednoduchý, ale přesto efektní.

Nyní se pojďme podívat na můj výběr...












Přidávám ještě odkaz na svůj kryt, který najdete zde. A všechny nabízené produkty na Belenty - unique design.

Věřím, že mnohým z vás se bude tato nápaditost, funkčnost a neotřelost líbit a možná si také nějaké pořídíte.

Budu moc ráda, když mi dole dáte vědět, jak se vám toto pouzdro líbí.

kkiss

6 komentářů:

  1. Tak ten je krásny, dakujem za tip pusinko :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzera velmi pekne, je elegantny a vyzera byt aj kvalitny. No neviem ci si ho nezadovazim aj ja, pretoze nemam ziadny pekny kabatik pre moj telefon :D .

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu moc zajímavé pouzdro. Koukala jsem, že mají kabátek i na můj S4.....jupíí

    OdpovědětVymazat
  4. krásný obal, vypadá hodně originálně:)

    Eva ♡ life

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný obal o tom bez diskuze ale jsem precejen zastáncem pouzdra ale knížečka, černý kožený s blitry. Ony ty blitry totiž na tom černém vyniknou a vypadají jako diamanty :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*