neděle 18. května 2014

Sychravá neděle

Ráda bych všem popřála krásnou neděli,

ale bohužel za mými okny jen lije, je hnusně, ani mě ten pohled ven vlastně vůbec nebaví a tak se raději snažím věnovat jiným aktivitám.

Mé krátkodobé odmlčení bylo jen z jediného prostého důvodu... minulým týdnem mi započal zápočtový týden, do kterého jsem si celkem naložila... Dala jsem si tam několik předtermínů i zkoušek, takže jsem měla co dělat. Středa byla ze všeho nejhorší, tam jsem si naložila předměty hned 4. 3 z nich jsem úspěšně dala a jejich výsledky se dozvěděla prakticky okamžitě, na jeden z nich stále ještě čekám a prosím tam někam nahoru, ať také dopadl dobře, jelikož bych to ráda měla z krku. Čeká mě totiž ještě několik zkoušek dalších a k tomu souborky - souhrn z určitých předmětů za celé dva roky studia, což bude celkem fičák. První ze souborek jsem si dala už na středu, takže jsem na sebe docela zvědavá. Ráda bych si vše odbyla na první pokusy a měla brzy klid, snad to tak vyjde a já se budu moci naplno věnovat svým koníčkům, tak snad i povinnostem.

Dnes tedy jen stručně, mám pro vás spoustu článků, se kterými bych se chtěla podělit, jednak něco o mých vlasech, dále kosmetické novinky z nákupů z Německa, nějaký ten outfit, kecací článek, nehty... No mám toho opravdu hodně, ale bohužel momentálně nestíhám =( Snad prominete a budete se těšit na snad již brzký nával článků =)

A abyste nezapomněli, jak vypadá ta, která k vám píše, tak pár selfie, které teď prý frčí =) Uvidíte dvě fotky kapucovky, které se k momentálnímu počásku, myslím si, náramně hodí.


Super kafíčko z Penny, nic přehnaně sladkého, opravdová chuť kávy, pochutnala jsem si.


Mějte se krásně i přes počásko a myslete na mě,

kkiss.

5 komentářů:

  1. U nás je taky škaredě :) Mě začínají zápočty tento týden. Seš šikovná, určitě to všechno zvládneš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ta mikina s kapucí je krásná :)

      Vymazat
    2. Tak dnes jsem v Praze a tady je nádherně, konečně! Já se ale bohužel musím i tak učit =(
      Jinak děkuji moc, snažím se, dnešní zkouška vyšla!!!

      Vymazat
  2. Jsi moc krásná, máš úžasný vlasy. Co používáš za barvu?
    http://xoxolucyfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, mockrát děkuji, to jsem velice potěšená. A hlavně s vlasy,protože se snažím mít je zdravé a dlouhé. Používám od Loreal Majiblond, objednávám přes internet.

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*