sobota 22. srpna 2015

Blue Sky (outfit)

Dlouho jsme tu neměli nějaké šaty, nebo sukni, zkrátka něco letního. A to by bylo, aby nebylo. Je pravda, že tento rok jsem začala holdovat sukním a šatům více jak minulé. Zjistila jsem, že jsou to takové kousky oblečení, ve kterých se cítím žensky, sebejistě a ještě dokáží udělat parádu.

Oblíbila jsem si několik jednoduchých kousků, které lze nakombinovat s různými barvami a taky si díky doplňkům můžete pohrát s konečným vyzněním a lookem, kterému lze těmito zdánlivými drobnostmi dát úplně jiný šmrnc a nádech.
Samosebou jsem člověk barevný a mám ráda různé vzory, takže i takové věci mají potom v mém šatníku místo a k těm se pak hodí už jen jednoduché a většinou jednobarevné věci, které to jen dotvoří, ale zbytečně nepřehluší. Tak či onak je můžete doplnit nějakým šperkem, který to buď ještě více může zvýraznit, anebo bude jen tichým společníkem, který na sebe nepřitáhne tolik pozornosti, ale budete ho tam mít. Záleží jen na vás.

Šaty, které tu mám pro vás v dnešním článku jsou tou druhou variantou. Samy o sobě jsou dost zdobené a výrazné, takže si už nežádají moc výrazných prvků kolem. Původně jsem k nim měla v plánu obout placaté boty ve stříbrné barvě s kameny, ale protože se vyráželo na večerní drink s holkami, rozhodla jsem se trošku odlepit od země a obout tedy podpatky. Má volba na tyhle stříbrné, které si myslím, šly k tomuto stylu perfektně. Pořizovala jsem je před dobrými dvěma lety v CA a stály mě nějakou směšnou částku, takže jsem je vzít musela. Využití od té doby moc nenašly, protože jsem dlouhou dobu na podpatcích nechodila, ale jakmile je nějaká příležitost, uchýlím se k těmto konkrétním ráda, protože jsou vzhledem k výšce podpatku pohodlné.

Jako náušnice jsem zvolila takové, které co nejvíce ladily se zdobením na šatech a krk jsem již nechala volný, protože by to bylo přespříliš. Kabelku jsem vzala opět svou velkou krávu, která se asi někomu z vás nebude jevit jako nejšťastnější volba, ale já do ní dám vše patřičné, je praktická a barevně mi zas až tak mimo nepřišla, takže jsem vzala ji. Protože nebyl čas nic moc dělat s vlasy, udělala jsem si po dlouhé době cop, který mimochodem uvidíte i na fotce.





Závěrem jedna s touhle kočkou! Mňau


Mějte se zatím moc krásně a dejte mi vědět, jaký kousek oblečení se stal tím vaším letním!

kkiss

16 komentářů:

  1. Úžasná šaty :)
    já ani nevím, co mám letos nejradši, jsem tohle léto nějaká nevyhraněná :D
    grey dress

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji =*
      O úplné vyhraněnosti se u mě také nedá mluvit, ale je fakt, že šaty a sukně letos nosím (konečně) více jak jindy =)

      Vymazat
  2. Moc hezký outfit, nejvíce mě zaujala kabelka :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. pekné šatičky, uple letné, vyzeraju tak lahučko, Ja mam tiež jedny šaty, také šedo oranžove, ktoré su proste tak lahučké a prijemné, že v lete je v nich radosť chodit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak vypadají, tak takové i jsou, Zuzanko =) Popsala jsi to přesně dle mých pocitů, je radost pak v takových chodit!

      Vymazat
  4. tak já jsem se do světle modré a tyrkysu absolutně tohle léto zamilovala :D a ještě do kombinace světle modré a růžové :)
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec se Ti nedivím, protože je to překrásná barva a ta kombinace s růžovou, kterou zmiňuješ, působí prostě úchvatně! =)

      Vymazat
  5. Tak tahle modrá je na tobě úžasná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Denisko, moc děkuji! Musím říct, že se mi velice líbí.

      Vymazat
  6. Mas skvele saty.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Máš nádherné vlasy a ten outfitík je naozaj vydarený :)


    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk a ak máš chuť zapojiť sa do mojich GIVEAWAY budem veľmi veľmi rada.

    OdpovědětVymazat
  8. Pokiaľ ide o sukne, mám ich plnú skriňu. Šaty tiež milujem. Ako píšeš, človek sa v nich cíti žensky, sebavedomo a parádne. :-) Veľmi Ti to pristane!

    Katharine-fashionisbeautiful
    Súťaž so Zonerom

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*