čtvrtek 20. srpna 2015

Comfy (outfit)

Když už je čas a člověk vám chce napsat nějaký ten článek, jako na potvoru skoro tři dny nejde internet a k tomu štěstí ani televize ne. Zrovinka to připadlo těm sychravým dnům, kdy byste nejraději ven nevylezli a co si teď máte počít zavření doma bez televize a bez internetu?
Vzala jsem to sportovně a zkusila si, jaké by to bylo, kdybych se musela obejít bez těchto vymožeností. Světe div se, nic hrozného to nebylo. Samosebou jsem využila svůj mobilní internet, abych se mrkla copak je kde nového, ale jinak jsem na něm neměla potřebu viset celý den. Naopak jsem si zalezla pod deku ke knize a nepřečteným časopisům a udělala jsem si relaxační dny.

Dnes jsem si trošku přivstala.. A to i přesto, že mě v noci opět sužovala noční můra. Je to už druhý den po sobě a právě se i přistihuji přitom, jak se při psaní o ní mračím =D =/ .. ne, vůbec mi to nebylo příjemné a nechápu, proč se mi to někdy děje opakovaně a jindy je poměrně klid.

S čajem vedle mé levačky a kočičkou vedle mé pravačky vytahuji poměrně dost starý outfit ještě ze dnů, kdy nebyla ohromná vedra, ale ani nepršelo tři dny v kuse. Jedná se o sportovnější outfit, který jsem kombinovala do barvy tenisek, které jsem měla v tu chvíli nové a než se ke mně dostaly, předcházely tomu docela dlouhé patálie... No světe div se, nakonec je mám doma a musím říct, že jsou skvěle pohodlné a miluji jejich barvu! Sehnat je můžete snad na dvou eshopech, já jsem je objednala na Světshopaholiků.cz, ale ten bohužel nemohu doporučit kvůli problémům s odesláním, které se zdrželo skoro o 14dní... Ten den nebylo vůbec teplo, takže jsem sáhla i po své světlé pokoženkované bundičce a k ní volila kabelku, kterou jsem měla zrovinka také nově. Celý outfit je v podstatě noname, až na boty a triko, které mám z Primarku, jako teď většinu jednoduchých kousků a kalhoty, které jsou už poměrně staré a jsou z Mister Lady Jeans. 

Celý outfit je na mě poměrně dost světlý, což je u mě co říct, ale přesto se mi takto líbil a cítila jsem se v něm dobře.



 


 
V příštích článcích bych se s vámi ráda podělila o jeden výlet, který jsme uskutečnili uplynulý víkend, ale takéo nové praktické věcičky a nějaké to nové oblečení z výprodejů =)

kkiss

13 komentářů:

  1. Hezký outfit, moc se mi líbí kalhoty a botky jsou pěkné, ale moc se mi nelíbí, že parodujou Airmaxy :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám stejný názor :) :D Mně se botky líbí moc..ale opravdu jako parodie na Air Max

      Vymazat
    2. Ano, slecny :) Souhlasim, ze kopci styl pravych air maxu, kazdopadne mi to nevadi tolik, jako kdyby to byly fejky s napodobenim vsech prvku od A do Z.

      Vymazat
  2. Povedené! Líbí se mi jak je to všechno hezky sladěné a tón v tónu..:)) A máš pravdu, kopie to sice je, ale když to neřve všude, že je to originál, tak je to v pohodě. Dneska je většina věcí inspirována přece něčím jiným..co už ;)

    dreamforelizabeth.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, jsem rada, ze to nekdo vidi stejne :) Ja bych klidne do pravych investovala, ale nejsem teniskovy typ a obuji je jen jednou zacas, takze by to byla skoda a mozna i to je duvod, proc se uchyluji spise k teto variante :)

      Vymazat
  3. líbí se mi kabelka, jinak toto není můj šálek čaje :(

    Puntíkatý blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, Niky :) tak snad treba priste se zas trefim a bude se Ti to libit :)

      Vymazat
  4. Hodně krásný boty a kabelka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty tenisky jsou boží!!! :)
    I já dnes měla noční můru a vůbec se mi po takových snech nechce vstávat :/ jsem vždy celá rozhozená

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*