středa 26. srpna 2015

Crazy Maxi (outfit)

Po oddechovém článku, na který byly samé kladné reakce, za které vám moc děkuji a velice si jich vážím ♥, přicházím opět s outfitem.

Tentokrát jsem si pro vás nafotila outfit s maxi sukní, kterou jsem si pořídila v Primarku. Původně jsem ji mít vůbec neměla, protože jsem si pořídila šaty.. Jenže ouvej, omylem jsem nezkontrolovala velikost na ramínku a na šatech a domů si tak přivezla spíše pytel a ne šaty. Ne, opravdu jsem si toho nevšimla, protože šaty byly kousek přeložené, takže jsem to zjistila až doma. V Primarku si kvůli dlouhým frontám do kabinek zásadně NIC nezkouším a vše beru buď od oka, nebo se do toho nasoukám v rámci uliček. Skvělé je, že když vám cokoliv nepadne, do 14dnů bez udání důvodu zboží vrátíte - s visačkou - a můžete chtít zpět peníze, nebo jiné zboží.
Já jsem chtěla ty samé šaty, jen o něco menší, ale bohužel, už nebyla a tak jsem si vybrala ve stejné cenové hladině právě tuto sukni. Měla jsem z ní zprvu strach, ale díky jejím dvěma rozparkům po stranách se z ní stala má oblíbenkyně, která se mi moc líbí a zatím jsem na ni sklidila jen samé komplimenty.
Uvidíme tedy, jestli zaboduje i u vás, nebo nikoli...






Jak se vám maxi sukně s divokým vzorem líbí?

kkiss

8 komentářů:

  1. Páni, na tvůj blog jsem narazila úplně náhodou a ještě, že se tak stalo :) Jsi krásná baba a ty tvoje vlásky..♥ Outfit je parádní :) Tvůj blog mě rozhodně zaujal a získala jsi si novou čtenářku. :) Byla bych ráda, kdybys i ty někdy mrkla na můj blog a případně se stala mojí čtenářkou :). Samozřejmě jen, pokud budeš chtít ;) :) Měj se hezky!
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jsem moc rada za Tvuj komentar a novou ctenarku. Vitam Te tady a doufam, ze se Ti tu bude libit i nadale. Dekuji za pozvani, jakmile bude chvilka, rada mrknu :)

      Vymazat
  2. Já si myslím, že v každém Primarku musí mít něco jiného.. Já jsem tam tuhle sukni vůbec neviděla, ale je moc krásná. Ty jsi taky typ na tyhle boho maxi šaty a sukně.. Sluší Ti to, Andrejko. :-*
    P.S. A z těch Tvých vlasů nemůžu, jsou dokonaléééé <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adrianko, je to dost mozne, ze se to bude kram od kramu lisit. Musim rict, ze s timto kupem jsem vazn spokojena, ackoliv byl "nahradnim" za saty. Za vlasy moc dekuji, pro me jako zenu je to neuveritelne lichotivy kompliment :-*

      Vymazat
  3. Bombový look, skvelá kabelka!

    Izabell │my diary/klik/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*