pátek 7. srpna 2015

Novinky ve velkém

Za poslední měsíc a kus se mi doma nashromáždilo "pár" věcí, o které bych se s vámi v dnešním článku ráda podělila.


Jak jsem se již zmiňovala v nějakém ze svých předešlých článků, letos jsem zatím nákupní horečce ze slev nepodlehla, tedy... Až do nedávného dne, kdy jsem si přeci jen šla cíleně něco ulovit, ale o to větší radost jsem si udělala, protože jsem dala zlomek ceny za více věcí, za které bych v normálním případě zaplatila majlant.

Mezi věcmi, které vám dnes hodlám ukázat jsou i dárky, které jsem dostala od svých úžasných rodičů. Přivezli mi je z dovolené, na které jsem s nimi letos poprvé nebyla. Udělalo mi to obrovskou radost, protože na mě myslela i přesto, že jsem tam s nimi nebyla a tímto jim ještě jednou moc za všechno děkuji.

Krom věcí na sebe, tedy oblečení, tu mám i nějaké kosmetické novinky a blbinky, které jsem buď musela mít, nebo je dostala. Nebudu to asi nijak dělit na kategorie a ukáži vám postupně zkrátka vše, jak mi to přijde pod ruku =) Nějaké věci jsem už nafotila v minulosti, jakmile jsem si je přinesla domů, ale stále nebyl nějak čas udělat článek, takže dnes se to tu konečně trošku nakupilo a tak přicházím s celkovým souhrnem.

Mou velkou slabostí stále a pořád je bižuterie. Samosebou jsem si oblíbila i pravé šperky - jako například přívěsky na Pandoru, o které také chystám dlouho slibovaný článek. Náhrdelník je dárkem od mé milované mamuši a náušnice jsem si koupila sama v Gatu, kroužila jsem kolem nich už nějaký ten pátek a nakonec musely být mé!


Další radostí je zlaté psaníčko, které ale spíše využiji na drobnou kosmetiku, nebo do tašky jako pouzdro pro drobnější věci. Vyhrála jsem o u Shoesmaniac spolu s krásným topem, se kterým už pro vás mám nafocený outfit, ale bohužel jsem ho nevyfotila, protože byl právě ve špíně. Každopádně radost mi udělaly obě dvě věci a já tímto děkuji za Lucky šťastnou ruku =)


Další věcí, kterou jsem si pořídila, tentokrát v Gatu, jako náušnice, byly tyhle bledě modré kalhoty. Za tu směšnou cenu jsem je tam nemohla nechat, sednou dobře, jen dole nohavice si musím trošku ohrnout, jinak jsou skvělé a myslím, že se v mém šatníku neztratí..



Zaujala mě i sukně, kterou uvidíte na následující fotografie. Je z velice příjemného materiálu na omak a líbí se mi její barevná kombinace ve vzorech. Již brzy se určitě budete moci těšit na outfit s ní, protože počasí se má zlepšovat.


Kdo mě zná, ví, že následující triko je prostě pro mě něco jako musthave, bez kterého bych zkrátka nemohla odejít. K mému štěstí bylo ve slevě a perfektně sedí a navíc se krásně třpytí!




Dalším úlovkem je originální triko/mikina, které mě naprosto dostalo... Měli ho ještě v námořnickém provedení - modré s bílými proužky, ale po vyzkoušení padla volba na tuhle sladkou růžovou. Je noname a pořizovala jsem si ho v jednom krámu při návštěvě mé kadeřnice.



Tuhle originální prostříhanou sukni jsem dostala od své mamuši s tátou jako dárek z Chorvatska. Musím říct, že vypadá bombově a sklízím na ní zatím jen samé pochvaly. Bohužel jsem ji ani jednou, co jsem ji měla na sobě, nestihla vyfotit a budu to muset napravit.


Krásný set tělové kosmetiky jsem dostala opět od své mamuši, tentokrát jako "bolestné", protože jsem s nimi nenavštívila Německo a Primark při jejich posledním nakupovacím výjezdu.



Krém na ruce s úžasnou exotickou vůní jsem si pořídila sama asi za 35,- a doufám, že mě už jen ta vůně donutí si pravidelně promazávat ruce, které by to určitě ocenily.


Další dvě věci byly taky dárky. Balzám na rty připomínající vajíčko EOS je z Chorvatska stejně jako tématický sprcháč!




Zubní kartáčky jsou nedílnou součástí každodenního života a určitě by se na nich nemělo šetřit. Já už nějaký ten rok používám jeden a ten samý a to Curaprox, který si oblíbil i přítel. Protože nám zároveň kartáčky "odešly do věčných lovišť,", rozhodli jsme se pořídit si nějaký párový set a naše volba nakonec padla na tyhle dva roztomilouše.



Nová voňavý lak na vlasy byl spíše zvědavost, ale teď ho miluji. Používám ho především když mám culík a chci neposedné vlásky přitlačit k hlavě =) Další neřestí jsou laky na nehty, tentokrát jsem neodolala matnému od Essence, ale taky efektovému od Maybelline Colorama.


Samosebou jsem nemohla z drogerie odejít ani bez tvářenek, které měla Essence ve výprodeji a možná ještě stále má! Musím říct, že stíny jsou od Essence za mě dost nic moc, co se pigmentace a výdrže týče, ale to rozhodně NEPLATÍ o jejich božských tvářenkách a bronzujících produktech! Vzala jsem růžovou, oranžovou, ale i hnědo-růžovou variantu!



Troufám si říct, že jeden z největších NEWIN článků máme za sebou a já doufám, že se vám další článek tohoto druhu líbil =) Budu se na vás těšit dole v komentech!

kkiss

11 komentářů:

  1. Krasny novinky, tyhle kartacky chci taky a pritel ofrnuje nos :D Parizsky tricko je uzasny a libi se mi i to se zebrami.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ofrnuje nos? Tak snad ho ofrňovat přestane =D Ten můj už si na ty mé "úchylárny" zvykl a větší problém s nimi neměl. Jinak moc děkuji, kamarádce, která byla na nákupech se mnou se nelíbilo, ale mě neuvěřitelně MOC =D

      Vymazat
  2. Super veci :) mne sa veľmi páčia tie tyrkysové alebo zelené nohavice aj ta sukňa ale aj ostatné veci :) Už sa teším ako ich opäť skombinuješ do nejakých super outfitov :) Tie tvárenky vyzerajú úžasne, ja sa už dlho chystám na nejaku novú si kúpiť niečo práve do oranžova a táto vyzerá naozaj super :) Musím sa po nej poobzerať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, moc děkuji, z těch jsem naprosto nadšená a můžeš hádat, s čím přijde nejspíš první kombinace =))) Také se těším, až vám všechny věci ukáži v outfitech, jeden už je publikovaný dneska a další budou přibývat! Tvářenky byly opravdu za neuvěřitelně nízké ceny a jsou hodně pigmentované, takže je mohu s klidem doporučit!

      Vymazat
  3. Veľmi pekné veci, ...teším sa na outfit so zvieratkovým tričkom, dúfam, že bude:) Krém na ruky Balea mám, ...vlastne som ho práve predvčerom minula, fakt pekne voňal:) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivuš, určitě bude, jen ho mám v plánu s kalhotami a zatím je takové vedro, že to prostě nejde a budeme si muset chvilku počkat, ale určo bude, protože bez zeber bych to nebyla já =)

      Vymazat
  4. Já mám tyhle články moc ráda, koukám, co kde se dá pěkného ulovit. To psaníčko mám taky, ale ve stříbrné a používám ho do kabelky na drobnosti, vždy když jej vytáhnu, tak poutá pozornost :D. A kartáčky jsou super, já jsem teď viděla Homera a Mááárč a ty mě fakt pobavily :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? Taky mi přijde skvělé na drobnůstky do kabelky, na to je úplně perfektní. Nekecej, Homera a Márč a kde? Taky od Curaproxu, to mě prosím INFORMUJ, protože přítel žluťáky miluje =D =D =D

      Vymazat
  5. To zlaté psaníčko je úplně úchvatné :3 Ta sukně vypadá taky skvěle :) A Eos bych si taky chtěla koupit, no.. když už ho začali prodávat i u nás ♥
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, spíše v něm shledávám kosmetickou taštičku, ale i jako malé psaníčko se neztratí. Eos je dost drahý, ale za zkoušku asi určo stojí, tohle je tedy nějaký produkt přímo z Chorvatska a není to pravý Eos.

      Vymazat
  6. Samé skvělé kousky :) Úplně nejvíc se mi líbí sukně a mikina s Eiffelovkou

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*