pátek 28. srpna 2015

Overal a červená (outfit)

Černý jednoduchý overal nebyl až tak můj výmysl..

Ale jedné kočky, se kterou jsem se nedávno seznámila a která mě na něj přivedla =) Určitě se v tom najdeš, až se prokoušeš až k tomuto článku D. . =)

Jakmile jsem ho totiž na ní uviděla, byla jsem doslova jak v němém úžasu. Neuvěřitelně jí to seklo, vypadala žensky a podtrhlo to její křivky! Jelikož jsme si postavou dosti podobné, zůstal mi overal na mysli. Jenže ten den D. koupila poslední.

O skoro 10 dní později se ale na mě usmálo štěstí, asi znamení.. byly tam rovnou dva a já si jen vyzkoušela, který z nich mi sedí lépe. No a tak to bylo...

Potom už přišlo na řadu, co si k němu obléknu. Jako první varianta mi na mysl přišla jednoduchá kombinace černé jen se stříbrnými akcenty, ale pak jsem si řekla, že to chci více vášnivé a ještě více ženské, takže jsem sáhla po červených doplňcích. Bohužel například kabelku už mám takovou dlouhou dobu, že ani nevím, odkud je. Zbytek je buď noname, nebo to jsou věci, ke kterým už ani nevím, kde a jak jsem přišla =D 

Musím říct, že outfit budil hodně pozornosti a to nejen u mužské části pokolení. Já jsem se v něm ale cítila moc dobře a doslova jsem si to užívala. Někomu z vás by se například nemusely líbit brýle, které jsou trošku víc humpolácké a působí svým tvarem jako svářecké. Já jsem je ale volila záměrně, protože se mi jejich nožičky skvěle hodily ke zdobení na krku overalu.











Jak se vám overal s červenými doplňky líbí? To už se snad dozvím v komentářích =)
Mějte se krásně
kkiss

18 komentářů:

  1. Vau, vyzeráš výborne!!!:)) Kučeravé vlásky Ti veľmi svedčia a celkovo si to všetko pekne skombinovala, fakt, toto je asi najkrajší outfit, aký som u Teba videla:) **DAY by DAY**

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to moc děkuji, velice mě to potěšilo :) Je to zase trošku něco jiného a jsem moc ráda, že to považuješ za nejlepší outfit =)

      Vymazat
  2. Krásná jsi, Andrejko :-* Já bych se za Tebou na ulici taky určitě otočila, protože doslova záříš. V overalu jsi neskutečně sexy, takže se chlapům ani nedivím.. Navíc ty Tvoje vlasy jenom podtrhnou celkově velmi ženský outfit. Já mám taky jeden overal, spíše v takovém pánském stylu, je takový lehčí, ideální na jaro. Jsou docela rafinovanými kousky v šatníku, a jistě by aspoň jeden měla mít každá z nás :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adrianko, tak to mi moc lichotí :) Od žen, které to myslí upřímně je to snad pro mne ještě větší pocta! Pořídila jsem si ještě jeden ne takto jednoduchý, ale pořádně bláznivý, takže jsem zvědavá, jak se bude líbit ten =)

      Vymazat
  3. Souhlasím, jsi tak nádherná :3 Ty vlasy máš úplně úžasné a ty nehty taky :) Podobnou barvu té tmavě růžové mám momentálně taky na nehtech. :) Já jsem taky chtěla nějaký overal, ale nenašla jsem žádný, který by se mi hoooodně líbil, akorát jeden ale tam se bohužel nevešel můj zadek :( Byla jsem z toho dost smutná! :D
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji za samé superlativy, jsem neskutečně polichocená a moc mě to potěšilo! Určo držím pěsti, ať najdeš nějaký, který ti sedne a budeš se v něm cítit skvěle =)

      Vymazat
  4. Vypadas dokonale.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. sexy kočička :) overal ti sluší :) prosím, kde jsi ho kupovala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, koupila jsem si ho v Teplicích na Benešovo náměstí =)

      Vymazat
  6. Teda, no já čučím! Taková kočka

    OdpovědětVymazat
  7. Z tohto outfitu človek musí padnúť na zadok samozrejme v dobrom. Všetky tvoje outfity su super ale toto vyhlasujem za najlepší outfit na blogu. Jednoduché a zároveň veľmi elegantné ako stvorené niekde na prechádzku po červenom koberci. Mali by si z teba brať inšpiráciu aj dalsie blogerky a nielen tie slovenske ale aj zahraničné :)

    OdpovědětVymazat
  8. 40!! Čtyřiceti Tvými skvělými články (zveřejněnými od 1. června) jsem se musela prokousat, abych se dostala k tomuto a upřímně, přestože, jak sama dobře víš, nemám na odpočinek moc času, jsem ráda, že jsem si ho v Tvém případě udělala... Vrátilo se mi to jednoho krásného letního dne časně nad ránem, kdy začínám číst právě tento a uvědomuji si, že stejně tak, jako já jsem se dostala do Tvého života, Ty jsi se dostala do toho mého a za to jsem Ti, Andrejko, moc vděčná! Za to, že jsi nakonec získala odvahu a dopadlo to, jak to dopadlo... Ani si neumíš představit, jak velkou radost jsem měla, když jsem tu narazila na zmínku o sobě... A co se týče Tvých příspěvků tady na blogu - jen tak dál!
    Tvoje D.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*