neděle 16. srpna 2015

Pandora - příběh pokračuje a náramek se rozrůstá

Posledních pár neaktivních dní tady na blogu, jsem si doslova vychutnávala společné chvilky se svým drahým a nic jiného než on a naše my pro mě neexistovalo...

Dnes už mám ale opět chvilku, kterou mohu věnovat právě blogu a svým drahým čtenářům, takže přicházím s dalším příspěvkem.

Než se na něj vrhneme, tak musím říct, že jsem si posledních 5 dnů neskutečně užila, zrelaxovala se a zjistila, jak šťastný člověk jsem, ale hlavně jaké štěstí mám... ♥ S přítelem jsme také stihli oslavit naše výročí, při němž mi splnil další sen a já prožívala chvíle plné emocí, lásky, naplnění... prostě můj sen, který se stává skutečností. Možná se rozepíši o tomto pro mne velice vzácném dni více v nějakém ze samostatných článků, možná si to nechám vše pro sebe, uvidím, zkrátka alespoň touto cestou jsem si chtěla trošku vylít srdíčko. Mimoto jsme se stačili sejít se s nejbližšími a především si užívat jeden druhého. Nikdy si podle mě nedokážete dost dobře uvědomit, jak moc vám druhý člověk dokáže chybět, až když opravdu odjede na delší dobu pryč a doba návratu nelze zkrátit, začne vám docházet, jak neúplní jste a jak vám schází. Všechny okamžiky a chvilky strávené pak společně jsou vzácnými, naprosto nenahraditelnými a neopakovatelnými.

Marně jsem si lámala hlavu, jaký článek by to dnes měl být, ale protože jsem vám naslibovala recenze a také něco jiného, než jen outfity "stále dokola", tak jsem se rozhodla přeci jen pro změnu. Outfit to tedy dnes nebude, ale bude to další díl o Pandoře.



Své poslední Pandora dary jsem dostala v den své promoce, jako odměnu a hlavně symbol vzpomínky na tento den. Krom přívěsku, který vám hned představím, jsem dostala také nový náramek, který byl spíše jak přáním nutností. Protože svůj první náramek jsem dostala před 2 lety k Vánocům a odhad velikosti mé mamuši nebyl zcela přesný a ještě se náramek dosti vytahal, přišla doba, kdy bylo nutné pořídit si správně padnoucí velikost. Od té doby, co na trh přišla verze klasického náramku se srdcovým zapínáním, měla jsem ho v hlavě a věděla, že jednou musí být můj! To mi splnila má mamuša a při společné návštěvě Prahy mi pořídila správně padnoucí náramek se srdcovým zapínáním. Musím říct, že ten rozdíl velikosti je znatelný, proto si nechte poradit a raději nekupujete naslepo, nebo kupte s tím, aby byla možnost vrácení, ne jako u nás, kdy jsem nevěděla, jak správně má sedět a pak jsem tuto možnost zcela prošvihla. Nutno podotknout, že mi přijde, že bych na ruce snesla ještě o něco menší náramek. Ale příjemná slečna z Pandory mi jasně řekla, že toto je ta správná velikost, tak jsem ji tedy dala mou plnou důvěru.


Další korálek, který mi přibyl do mé sbírky byl od mé babičky a dědy, také jako ocenění mého úspěchu za složení státních bakalářských zkoušek. Dlouho jsem si lámala hlavu, co by to mělo být. Nabízela se buď moudrá sova nebo také absolventská čepice, která mimochodem byla skoro v celé Praze vyprodaná. Nakonec to ale nebylo ani jedno z toho, ačkoliv by to nejvíce symbolizovalo tuto událost. Vybrala jsem si stříbrnou růži v podobě klipu. Důvodů to mělo hned několik. Hodně mi slečny v Pandoře tloukly při každé návštěvě do hlavy, abych si jako první pořídila právě klipy - to, co se dává na dva klouby na náramku, abych tak zamezila roztahování se náramku. Jeden klip jsem již měla a to růžovou růži, kterou uvidíte mimoto opět na fotkách. A když jsem si tak říkala, co bych tedy chtěla mít za druhý klip, který prostě nepřesunu a bude mít své čestné místo, řekla jsem si, že ho chci tématicky ladit právě k prvnímu klipu. Když jsem si pak projela klipy, které se nabízely a uviděla tento, bylo rozhodnuto. Proč zrovna růže? Moje babička je velká zahradnice a tak jsem si řekla, že si posbírám její "růžovou zahradu" na mou Pandoru. Takže místo živé květiny jsem si od ní nadělila tuhle, která mi vydrží k mé promoci navždy!





Nyní se pojďme podívat na celou mou Pandoru v plné kráse. Pokud by vás zajímalo, jak příběh začínal a pak pokračoval, můžete se mrknout na první článek o Pandoře tady, nebo na pokračování sem.


Na následujícím fotu uvidíte všechny korálky, které vám stručně zleva doprava představím.



Zleva:
Klip růžová růže: od mé babičky dárek k narozeninám, symbolizuje její lásku k zahradě a zastupuje dar živé kytky
Čtyřlístek: dárek od mé mamuši také k narozeninám, především samosebou se symbolikou více štěstí do života
Kočka: dárek od babičky k narozeninám, symbolizuje naši lásku ke kočičkám jako domácím mazlíčkům (babička jednu také má a v minulosti jich na zahrádce mnoho vychovala)
Filigránová mřížka: Dárek od kamarádky K. k Vánocům. Značí jednoduchost, kterou si už náramek v tu dobu žádal.
Love: dárek od mého přítele k půl roku (pro někoho půl roku nic není a je mi to jedno, tak to případně přejděte a zdržte se hanlivých komentářů) - měl samosebou značit lásku v našem rozkvétajícím a začínajícím vztahu
Vánoční medvídek: dárek od mé mamuši k Vánocům, jako vzpomínka na ně.
Střevíček: dárek k narozeninám od kamarádky K., jako symbol mé lásky k podpatkům.
Růžová srdíčka se zlatými: dárek od mého přítele k Vánocům, symbol nekonečné a bezmezné lásky.
Stříbrná růže klip: dárek od babičky k mé promoci, další růže od ní, jako zahrádkářky, do mé sbírky "růžové zahrady"
Andělíček: první přívěsek od mé mamuši, který má symbolizovat mou ochranu.


K dnešnímu článku o dalším pokračování Pandory by to bylo vše. Momentálně mám další 3 favority, které bych si moc přála dostat například ke svým nadcházejícím narozeninám a vidět jste je mohli na mém Instagramu.
Jak se vám mé přívěsky a celá Pandora líbí a jací jsou vaši favorité, na to už se budu těšit dole v komentářích =)

Mějte se krásně!
kkiss

8 komentářů:

  1. Tyhle náramky se mi moc líbí, další přívěsek je super dárek a když navíc každý něco znamená, je to něco víc než obyčejný náramek :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. Máš moc krásnou Pandoruku! :) Ale pořád nevidím tu zmrzlinu :P :D.

    www.gabrielaschejbalova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Gabi! Ano, tu mi ještě nikdo nenadělil, tak snad k narozkám :D =)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*