pátek 27. května 2016

Boho styl s nádechem rocku (outfit)

Po dlouhé době jsem se viděla se svou dlouholetou přítelkyní, která se odstěhovala do Německa a tak se nemám šanci vídat tak často.
O to vzácnější jsou pak společné chvíle a tím spíš si je užíváme a nechceme, abychom o ně přišly.

Šly jsme si společně sednout do mé oblíbené Vanilkové cukrárny, kde jsme si nejprve daly ledový čaj, který byl v nabídce nový a poté jsme zhřešily a daly si také ledovou kávu, která je tak trochu naší klasikou už z minulosti. Strávily jsme tak báječné odpoledne, sdělily si novinky a udělaly také nějaká fota, abychom u sebe jedna druhou měly i přesto, že jsme od sebe tak daleko.
Poté jsme se s přítelem vydali pro auto a cestou jsme cvakli můj aktuální outfit.

Den předtím jsem šla s mou mamušou, která se jmenuje Janička a měla v ten den ještě před svátkem, do města. Přála jsem si, aby si vybrala nějakou tuniku, nebo jiné oblečení, které by se jí líbilo a já bych jí ho koupila k svátku. Namísto toho, že si nakonec přeci jen tuniku s krásným modrým zdobením vybrala, jsme si pořídily i jednu identickou. Já v bílé barvě, kterou uvidíte dnes a mamuša si ji odnesla v odstínu modrém. Určitě se tu najdou tací, kterým bude připadat jako noční košile, nebo záclona či co já vím. Když jsem ji viděla na ramínku, vůbec jsem nepomýšlela na to, že bych si ji snad měla koupit já. Ale nakonec jsem názor změnila a v bílé barvě jsem si ji přeci jen odnesla. Líbí se mi, jak je vzdušná a dole je zdobená vyšíváním a dírkami. Neuvěřitelně mi připomíná něžný boho styl. Protože ve stínu ten den byla poměrně zima, vzala jsem si černou koženkovou bundu a koženkové leginy. Boty jsem pak držela v tom samém odstínu, jen jsem to jimi chtěla trošku rozsvítit a tak jsem sáhla po třpytkách. Kabelka - jak jinak - Obag. Tady se stříbrnými uchy, která se mi hodila k doplňkům.








Jak se vám volné tuniky líbí a co říkáte na tuhle konkrétní v outfitu?

kkiss

9 komentářů:

  1. Tunika se mi moc líbí, celkově boho styl mám docela ráda akorát boty bych vyměnila, nejsou špatné, hodí se ale já bych si vybrala jiný druh bot. Jinak pěkný outfit, ta bunda se k tomu hezky sedí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za názor, určo by se hodily i jiné, měla jsem asi zrovna chuť na tyto :)

      Vymazat
  2. Outfit je krásný :) Mám ráda černobílé kombinace, outfit jsi zjemnila světle růžovou kabelkou, takže nevypadá až tak drsně :) Ty jsi krásná vždycky, Andy, takže není co řešit ♥ :)

    Nechtěla by jsi nový vzhled blogu, kde by v záhlaví šlo kliknout na (u tebe například Recenze/Outfity..) názvy vybraných rubrik a poté by se to přesměrovalo na danou stránku? :))

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, ano, ta kabelka tomu dala nádech ženskosti. Jinak moc děkuji za nabídku, trošku jsem to tu předělala a momentálně to asi měnit nechci :) Ale jakmile ano, tak se na tebe ráda otočím s prosbou o radu. Jinak ty prokliky by měly normálně fungovat :) alespoň mně to na PC jde.

      Vymazat
  3. Tvoje vlasy se mi moc líbí! :) Tento outfit se ti opět povedl :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezký vyladěný outfit s krásnou a mojí velmi oblíbenou kabelkou O´bag! Tuhle barvičku kabelky mám v plánu si koupít :) Sluší ti to, moc!

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a určo pořiď, miluji ji a tahám ji k většině věcí!

      Vymazat
  5. Tohle vždy dokáže nakopnout! Velké díky

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*