pondělí 23. května 2016

Girly (outfit)

Máme tady neděli, můj PC je konečně v pořádku a tak se mohu podělit o další outfitový článek :)

Opět tu bude má nová láska. Tedy ta plastová v podobě O bag. Konečně ji uvidíte s druhou variantou držadel. Krom stříbrných, která jste mohli vidět v pátečním outfitu, jsme pořídili i zlatá. Ta jsem vzala v praktičtější delší variantě, kdy kabelku mohu přehodit přes rameno. Jenže už se mi s nimi stačila udát nepříjemná záležitost. Přesně po týdnu, co jsem kabelku i novými uchy měla, tak se mi začala párat... Zašla jsem tedy v nejbližším možném dnu do O bag, kde mi na místě vyměnili ucha za nová. Nebyl tedy vůbec žádný problém. Jediné, co mi trošku přijde, že ta nová, z reklamace jsou trošku tlustší a méně "mačkaná".. Možná je to mé vsugerování, možná fakt, každopádně je konečně mohu střídat, protože jsem do mé nové pudrovky zamilovaná a tahám ji téměř neustále.

Dnešní outfit je hodně ženský. Zvolila jsem sukni, která má barevné květy, kde jeden z odstínů ladí krásně s pudrovkou. Na krk jsem se odvážila vzít výrazný náhrdelník, na který jste se mě v minulém článku ptali. Je z Takka a mám hi díky D. :-* . Aby outfit nebyl až tak moc něžný, zvolila jsem černou koženku a nude lodičky. Po dlouhé době jsme také zvolili k focení prostředí kolejí, které se mi líbí a přijde mi vděčné.







Mějte se moc krásně, doufám, že si outfit najde své příznivce :)

kkiss

11 komentářů:

  1. Pěkně ladíš, sluší Ti to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, Veru :) sama jsem se divila, ze sukne k tomu celkem barevne ladila!

      Vymazat
  2. POzerám, že som tak veľa teraz zameškala tvojich príspevkov :( Ale opäť si ma nesklamala krásny outfit :) Veľmi pekne zladené a na prvý dojem to na mňa pôsobilo ako šaty :)

    OdpovědětVymazat
  3. WOW!! You look fabulous and your legs are amazing!! :) Great work!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*