pondělí 9. května 2016

Blue Flowers (outfit)

Krásný slunečný den!

Jak jste si všimli, na blog nějak nezbývá čas, proto dnes, když se chvilka dnes, když se chvilka našla, jsem se usadila k PC a ráda bych se podělila o jeden ze svých outfitů.

V posledních užívám doslova klidu před bouří, protože se mi blíží zkouškové a to bude teprve pořádný nápor. Snažíme se tedy s přítelem navzájem užít a podnikat různé výlety a i sportovní akce. Začali jsme jezdit na kole, které mě velice chytlo a jsem z něho nadšená a už teď se těším na další výšlap. Naposledy jsme byli vyzkoušet trasu podél Labe a v budoucnu bychom rádi vyzkoušeli i opačný směr.
Co se týče výletů, tak ten poslední byl na zámek v  Libochovicích, ze kterého bych také ráda přinesla článek plný fotek, takže si počkejte, máte se (snad) na co těšit :)

Teď už ale k outfitu. Outfit je sice ze slunného dne, ale teplo vyloženě nebylo, proto se nelekejte, že na první pohled vypadám nabaleně. Košile, kterou mám je ale velice lehoučká, takže pohled na ni klame. Ladila jsem tentokrát odstíny modré a po dlouhé době vytáhla svou retro kabelku, kterou mi většina lidí velice chválí a líbí se jim. Jako boty jsem zvolila černě třpytivé slipony, protože pohodlí bylo namístě :)





Mějte se zatím prima a dejte mi vědět, co vy a květované vzory :)

kkiss

6 komentářů:

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*