pátek 20. května 2016

Powdery Pink (outfit)

Krásný den moji milí, vítám vás u dalšího článku.

Máme tu dnes z poloviny krásný den a já se chystám na schůzku s mou kamarádkou, kterou jsem neviděla strašně dlouhou dobu, protože již bydlí v Německu. Poté jedeme na rodinnou večeři s přítelem a večer bych se měla podívat na učení.

Dnes to bude rychlé, protože běžím s PC k "doktorovi" dodělat poslední chybějící věci a už bychom měli snad normálně fungovat jako dřív.

Prvně tu budete moci vidět mou novou Obag, kterou mi pořídil přítel. Na jaro jsem si tuze přála nějakou světlou barvu a do této jsem se doslova zamilovala a ještě v kombinaci s metalickými uchy. Nemám proto jen jedny, ale rovnou dvoje a vy dnes ty první budete moci vidět. Jsou stříbrná a snažila jsem se k nim ladit především metalickou bundu a boty. Další prvek, který se s novou Obag doplňuje je triko s pruhy. Růžovou mám ráda, ale zase ne natolik, abych se do ní často oblékala. Jakmile je ale proložená nějakou jinou barvou nebo i více, mám ji ráda, protože je něžná, sladká a jemná.

Užijte si prima den a víkend a brzy se budu těšit s dalším článkem!





kkiss

5 komentářů:

  1. Krásný outfit, nejvíce se mi líbí bunda ale tahle světlá Obag taky neni špatná. O bag ve mě vzbuzuje dojem tašky na pláž :-) ale líbí se mi taky.

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi pekná kabelka :) aj ja som takú chcela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pekna bunda! Metalicke prvky ted pekne leti, uz abych si take neco podobneho poridila :)

    Poshlife

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*