pátek 13. května 2016

Woman in Black (outfit)

Krásný den při pátku.

Hlásím se s dalším článkem, opět outfitovým. Jako na potvoru, když už mám v pořádku foťák, tak zase začal protestovat počítač... Takže snad o víkendu ho začneme léčit a úspěšně vyléčíme, abych mohla psát dále články bez problémů a s chutí :)

Protože se ale vždy dá najít nějaká cesta, tak i já jsem si ji našla a tak tu sem a se mnou i nový outfit. Dnes to bude asi trošku nuda, ale řekla jsem si, proč se nepodělit i o ni :) I takovýto outfit je totiž mou součástí a cítím se v něm skvěle, tak proč se nepodělit.
V plánu krom outfitů mám pro vás i článek z výletu. Ale na ten potřebuji svůj PC, takže snad brzy! Ráda bych také zařadila vlasový článek, který u vás bývá velice oblíbeným a třeba by vás zrovna zajímali mé momentálně používané produkty.

Pokud je něco, co vás napadá, o čem byste si zde ráda početli, neváhejte a napište mi to v komentářích, třeba se mi váš nápad bude zamlouvat natolik, že vám "splním přání".

Teď ale k outfitu. Žena v černém je více jak vystihující název. Šaty, které mám na sobě mám už ve 4 barvách ve stejném materiálu. Liší se tedy barvami a hlavně provedením - s ramínky, s 3/4 rukávy, krátkým rukávem... Barvy bych zde ráda odhalovala postupně a i v různých kombinacích. Každopádně tyhle konkrétně jsou z Kiku a velice jsem si je oblíbila. Doplnila jsem je pouze náhrdelníkem z Gatu, černými silonkami a také novými pohodlnými botkami z Ok Shopu.
Ještě bych ráda podotkla, že má Obag se díky mému úžasnému příteli rozrostla o další plastovku, kterou vám brzy odprezentuji jak jinak než v outfitu a asi ji tu nějaký ten čas uvidíte více než je zdrávo. Znáte to, jste z něčeho naprosto nadšení a potřebujete to nosit co nejvíce :)

Teď už ale k outfitu.






Jak se vám jednoduchý černý outfit líbí a jaký článek byste si tu rádi přečetli? Na to se budu těšit v komentářích :)
Užijte si víkend.

kkiss

6 komentářů:

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*