úterý 17. května 2016

Zámek Libochovice + outfit

Nejraději bych vám popřála krásný slunečný den, ale alespoň u nás za okny to na krásný den nevypadá ani zdaleka :(
Přijde mi, jako kdybychom si snad vybrali minulý týden ty slunné dny a tento týden se tu budeme muset pachtit s deštěm a hlavně příšernou tmou, která momentálně za okny panuje.
Abych byla upřímná, vůbec se mi nechce vylézat z postele..Takže si tu nejspíš ještě chvilku poležím a alespoň se podělím o dlouho plánovaný článek.
Svůj počítač ještě stále nemám, takže se jen modlím, ať mi příprava článku netrvá hodinu nebo déle...

V minulých deseti dnech, které jsme s přítelem trávili spolu, jsme si naplánovali spoustu akcí. Jednou z nich byl výlet na nějaký zámek. Vybírala jsem záměrně zámek z okolí, protože jsem v celkem parném počasí nechtěla jet moc daleko. Nakonec finální rozhodování probíhalo mezi Libochovicemi a Krásným dvorem. Finální volba pak padla na Libochovice, kam jsme se před polednem vydali.
Přivítalo nás malé náměstí na jehož konci po pravé straně se tyčil zámek. Zaparkovali jsme a vydali se tedy na průzkum. Počasí nám opravdu přálo, nebe bylo bez mráčku a tak jsme se vydali do zámecké zahrady...







Zahrada se táhla dozadu od samotného zámku. Byla poměrně rozlehlá, pěkně udržovaná, ale s málo lavičkami k sezení.








Jakmile jsme prošli zahradu, vydali jsme se prozkoumat zadní část zámku. Celý jsme ho obešli a vrátili se opět na začátek...





Když jsme se vrátili zpět k zámku, rozhodli jsme se prozkoumat jeho nádvoří. Při té příležitosti jsme zjistili, že dochází k rekonstrukci, takže jsme se nedostali ani na prohlídku. Užili jsme si tak alespoň procházku a prohlédli si zámek ze všech stran.



Na závěr vám ukáži outfit, ve kterém jsem celý výlet absolvovala. Odkryji vám tedy další šaty, tentokrát žluté. Doplnila jsem je černými doplňky v podobě náhrdelníku z Gatu černých bot z Ok shopu.





Navštívili jste někdy Libochovice? Jak se vám líbí prostředí z fotek? 

kkiss

14 komentářů:

  1. Tak tie šaty sú krásne, nesmierne ti pristanú! :)
    Musel to byť pekný výlet, ja tiež plánujem navštíviť nejaké hrady a zámky u nás v okolí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, byl krásný den, tak si žádal sluníčkové šaty :) Určo vyraz, bylo to super!

      Vymazat
  2. Ty šaty jsou úžasný. Líbí se mi ta barva. :) Prostředí z fotek vypadá příjemně. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, odkud jsou saty? Obleceni t podobneho materiálu jsem videla u nas u vietnamcu, ale tyhle bozi saty tam bohuzel nemaji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Léňo, šaty jsou od nás od vietnamců :) Měli je v několika barevných variantách. Já jsem ale podlehla právě těmto sluníčkovým.

      Vymazat
  4. Fotky se mi líbí moc, krásné prostředí se zámkem. Miluji zámecké zahrady, většinou mě baví víc než samotný zámek ze vnitřku. Už dlouho jsem nebyla nikde na zámku, vlastně od té doby co s rodiči na dovolené nejezdím (od 17 let). Šaty a celkově outfit jsi zvolila pěkný, u nás bylo teplo ale ne až takové abych se oblékala do letních rób. Botičky se špičkou by se mi líbily, u nás máme taky Ok Shop, tak se do něj budu muset podívat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, to mě moc těší! Já jsem zatím moc zámků nenavštívila, ale letošní sezonu bych to ráda napravila. Co mě ale zklamalo byl například Karlštejn, kde jsem byla jako menší ještě s rodiči a vůbec mě to nenadchlo :/ Musím souhlasit s tím, že se také raději procházím venku na čerstvém vzduchu, než po nějakých okruzích uvnitř.. To mě zas až tak moc nebaví.

      Vymazat
  5. Ty šaty jsou moc krásné! :O Jinak fotky jsou povedené, počasí vám vyšlo :) Jinak tady jsem nebyla, ale mám moc ráda zámky. V létě určitě někam vyrazím :) Tess*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju! Urcite vyraz :) ja jsem zatim zabar, ale rada bych to letos zmenila!

      Vymazat
  6. Nádherné fotky a nádherné vlnité vlasy. Na tomto zámku jsem zatím nebyla, přestože chození po hradech a zámcích patří mezi moje koníčky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, kompliment na vlasy me vzdy neskutecne potesi a jeste k tomu od zeny :) Mym snem jsou zamky, ktere mam trosku z ruky, ale urcite podnikneme minimalne jeden celodenni vylet!

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*