sobota 23. července 2016

Smaragdové šaty (outfit)

Opět po delší odmlce se vrhám k dalšímu outfitu.

Uplynulý týden jsem se opět nemohla dočkat nabídky Lidlu. Měla jsem vyhlídnutých pár kousků, o kterých se dozvíte v samostatní článku. Každopádně mezi nimi byly i šaty, které vám dnes ukáži.
Uchvátily mě svou jednoduchostí a smaragdovou barvou, kterou ještě ve svém arzenálu barev nemám.
Ihned jsem si oblíbila jejich materiál a střih a nafotila tak outfit. Součástí něj je další novinka v mém šatníku v podobě brýlí, které jsou z Primarku a také je uvidíte v samostatném článku přímo s úlovky z Primarku.
Zkrátka chystám toho dost a doufám, že to vše stihnu napsat a že to bude i v rozumných rozptylech od sebe, protože momentálně se mi nedaří přispívat pravidelně.

Outfit je focený na mém novém oblíbeném místě, které se objeví i u dalšího šatového outfitu, Barvy jsem ladila do zlata. Světlá kabelka ( všimněte si, že nemám po dlouhé době Obag ) má zlaté detaily a stejně tak brýle ozdobné kroužky. Zelená mi od určité doby přirostla k srdci a tahle se momentálně řadí k vysokým příčkám oblíbenosti.








Jak se vám líbí tato smaragdově zelená barvička? A ulovili jste něco uplynulý týden v Lidlu?

kkiss

10 komentářů:

  1. Nádhera! Věřím že se za tebou musel leckterý chlap i závistivá ženská otočit :-)
    Super outfit a dle mého by se k němu Obag ani nehodila. Smaragdovou popravdě nemám v šatníku. V Lidlu jsem nebyla, ale vím že tento týden nabízí spoustu pěkného oblečení a krásné pantofle. Momentálně mám Lidl dost z ruky takže se sem nedostanu a tentokrát se nenechám zlákat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeej, tak Tvych slov si velice vazim :) Musim rict, ze jsem se v satech citila jedinecne, ta jejich barva je zkratka nezamenitelna. Pravda, Obag se k tomuto stylu nehodi, takze jsem rada, ze jsem ji vynechala. Lidl z ruky by se mi hodil, mela bych aspon smulu a usetrila bych :D

      Vymazat
  2. krásny outfit opať :) vyzeráš ako nejaká antická bohyňa :) paráááda :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju moc, Veru :) jsem strasne stastna, ze se outfit libi

      Vymazat
  3. Šaty sú naozaj krásne :) Zvolila by som asi ale nejaké iné topánky, nejaké letné sandálky alebo podobne, inak to je skvelé, pristane ti to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, musim s Tebou souhlasit. Byla to spis takova "z nouze cnost" a pohodlna rychlovka. Urco by zaslouzily lepsi boticky. Jinak jsem moc rada, ze se saty libi :)

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*