pátek 8. července 2016

V kostce (outfit)

Pokud si pamatujete, tak jsem se v minulosti zmiňovala, že Obag se stala něčím jako mou drogou..
Netrvalo proto dlouho a po úspěšném dokončení dalšího semestru jsem se rozhodla odměnit se v podobě nového přírůstku v provedení brush.

O barvě jsem měla jasno, ale bohužel má vysněná láska se v Praze nenacházela a eshop ji pro změnu nenabízel vůbec. Po dlouhé době se ve mně projevilo znamení vah, ve kterých jsem napůl narozená a já si nebyla jistá, jestli si mám vzít krásku s názvem Iris v královsky modré barvě. Nakonec jsem se ale přeci jen rozhoupala a kabelku si odnesla pyšně domů. Dnes vím, že tahle mi byla souzená a že ji miluji! Momentálně jsem se svými aktuálními třemi kousky spokojená a už si je jen dovybavím dle svých představ. Zamiluji-li se ale v budoucnu do nějaké další barvy, kdo ví, jestli se má Obag rodinka nerozroste.

Protože jsem svou krásku chtěla kombinovat s vhodnou barvou, zvolila jsem kostkovanou košili, kterou jsem si kdysi dávno pořizovala v Sinsay. Klasické černo šedé kalhoty nemohly nic zkazit. Protože jsem zvolila zlatá ucha, jako prvek pro doplnění jsem zvolila zlaté slipony a doplňky.





Nosíte rádi kostkované košile? Jakou barevnou kombinaci preferujete?

kkiss

6 komentářů:

  1. mne sa kockované košele veľmi páčia :) najradšej mám klasiku - červeno čierna :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, není nad klasiku, ovšem taková mi zatím chybí :(

      Vymazat
  2. Já mám ráda kostkované košile, jsou tak pohodlné. Já mám nejradši v barvách jako klasika červeno-černá nebo něco jako máš ty na sobě modro či fialově-bílá, vím že mi nesluší moc v zelené barvě. Tahle sametová Obag je ta nejhezčí co máš, líbí se mi že to není ta typická gumovka kterou jak tak pozoruji má snad každá, což mě dost odrazuje si ji poslední dobou pořizovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jich zatím málo, budu to muset napravit. Za Obag moc děkuji, jsem na ni opravdu pyšná.

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*