pondělí 8. srpna 2016

Nákupy Primark: červenec 2016

V minulém měsíci jsem přemluvila přítele a vydali jsme se směr Drážďany.
Naším cílem byl Primark. Slyšela jsem, že už jsou v něm letní výprodeje a tak jsem tam nutně potřebovala, aby tam na mě něco zbylo, znáte to.


Slevy opravdu panovaly a to především na plavky, které byly pověšeny hojně na stojanech, kde na vás křičely cedulky 1-3€. Nabrala jsem si tam tři páry a šla se podívat o kus dál. Přítel na mě naléhal, ať si jdu plavky vyzkoušet, jenže mně se moc nechtělo, protože si tam obvykle nezkouším nikdy nic a buď mi to sedne nebo ne. Mezitím jsme ale objevili další plavky, které sice nebyly ve slevě, ale příteli se moc líbily, tak jsem je přihodila do nákupní tašky.
Nakonec jsem nebyla hloupá a plavky si šla přeci jen vyzkoušet. Ještě štěstí, že měl přítel rozum a já se nechala přemluvil a kabinky jsem navštívila. Všechny plavky ze slev jsem zase vrátila zpět na místo. Nechala jsem si nakonec jen ty za plnou cenu, které mi ale ve finále stejně udělaly větší radost, než by mi učinily plavky ze slev.

Krom plavek jsem také pořídila pár dalších věcí, které už ale ve slevě byly (ne všechny).

Největší společnou radostí bylo povlečení s kočkami. Z něho jsem unesená a krásně se nám v něm spí, ale i kochá pohledem na něj.

Další obrovskou radost jsem měla z této praktické lahve, která mi byla málem odepřená.. Nakonec si ji přítel zamiloval natolik, že by nejraději měl svou vlastní, kterou tam mimochodem měli v modrém (pánském) provedení a my ji tam nechali. Tak třeba někdy příště...

Asi nejsem správná ženská, protože jsem ve své kabelce doteď neměla kapesní zrcátko. Vlastně ano, součástí pudru, který ale stejně nepoužívám.


Úlovek za pár kaček. Tak takto by nazvala tyhle retro brýle. Jsou to pořádné mouchy, které asi nebudou pro každého, ale mně se moc líbily a tak jsem nemohla odejít bez nich.

Doplňky do hlavy v podobě květovaných čelenek se nejlépe unosí přeci jen v létě. A tak jsem jednu takovou popadla a k ní přihodila i šátek pro uklizečku, který se mi šíleně líbil :D

Dalším doplňkem do vlasů za hubičku byl tento krásný skřipeček!

Nejsem moc kraťasová, ale jedny pěkné na doma se šiknou vždy, no ne?

Již delší dobu jsem prahla po triku se šněrováním. Jedno jsem si také konečně ukořistila.

V home decoru mě trkla utěrka s kočkou, kterou jsem musela vzít domů mamuše.

Slevy na spodní prádlo v Primarku miluji a téměř nikdy neodejdu s prázdnou.

Maskáčové plavky - výběr mého přítele

A nákup pro přítele

To bylo z posledních nákupů v Primarku vše. Co jste ukořistili ve slevách vy?

kkiss

3 komentáře:

  1. To povlečení je rozkošné. Také se nejspíš zas chystáme do Primarku, slevy ale asi už nestihneme. Já tam vždy kupuji spíše drobnosti a miluji jejich pyžama, ty jsou ovšem drahá. Prostě ty levné věci neumím nakupovat, takže tam vždy nechám šíleně moc:D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi úlovky líbí :) Zase bych se taky chtěla do Primarku podívat, tak uvidím, jak nám to vyjde

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce se mi líbí povlečení a sluneční brýle.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*