pátek 19. srpna 2016

Střapce v uších a šněrování (outfit)

Vždy se mi líbily extravagantní náušnice.

Když jsem uviděla tyto v HM, věděla jsem, že je musím mít. Ještě před nimi jsem si ve stejném obchodě pořídila černé, méně nápadné, které tedy vypadají opravdu jako zakončení od záclony :D

Jejich modrá barva byla třešnička na dortu spolu s cenou, která byla po slevě ucházející.
Na sobě mám také nové triko, po kterém jsem toužila, nejprve jsem si pořídila ono oranžové z předchozích outfitů a pak jsem narazila také na další tílka v jiných barvách, tak jsem neváhala a další dvě jsem si vzala. Jediným souzněním mezi náušnicemi (jejich barvou) je pásek se stejně modrými detaily. Tyto náušnice si zaslouží vyčesané vlasy, aby pořádně vynikly. Takže jsem jim to dopřála.
K triku jsem jako ladící prvek zvolila boty se šněrováním. Tyhle detaily zkrátka naprosto miluji!










Jaký prvek na oblečení se v poslední době líbí vám? Podlehli jste také šněrování či střapcům?

kkiss

5 komentářů:

  1. Ty náušnice jsou božské, hrozně se mi líbí, jen mi nejdou moc k tomuto outfitu, možná spíš k šatům . Jinak ti to moc sluší jako vždy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Jsou barevně jiné než celý outfit, tak možná se proto na oko tlučou :) Děkuji za názor, už mám v hlavě zase další kombinace s nimi :-)*

      Vymazat
  2. Ani nechcem vedieť, koľko príspevkov som opeť zmeškala, ale naušnice ti veľmi veľmi pristanú. Jemný outfit a jeden výrazny prvok naušnice :) Mňa strapcová naušnicova mánia zatiaľ nechytila, ale možno aj to raz príde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, chyběla jsi tu :) Děkuji moc opět za ohlas, i když po dlouhé době. Já jsem si střapce ke konci léta moc oblíbila právě jako náušnice :)

      Vymazat
  3. Jsem ráda, že i s větším poprsím máš odvahu na tento top. Já mám takové šaty a zatím se v nich dokážu jen vyfotit, ale ven jsem si je ještě nevzala.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*