pondělí 26. září 2016

Nádech podzimu (outfit)

Krásný pondělní den vám všem :)

Opět jste mohli zaregistrovat menší prodlevu od posledního článku. Měla to na svědomí absence fotek, o které bych se mohla a chtěla podělit. To se ale za předešlých 5 dnů změnilo a pokud to čas dovolí, tak články budou a můžete se těšit nejen na outfitové články, ale i na recenze, či dárečky, které jsem dostala. 
Je úžasné nechat se vaší druhou polovinou nabít energií a štěstím do dalších dní. Dny bez něj přežívám právě na základě vzpomínek na společné chvíle a jeho hlasu skrze telefon či hřejivé zprávy..
Není to snadné, ale vše se přeci dá zvládnout, jen se musí chtít.

A teď šup k outfitu. Letošní podzim si celkem užívám a to teď nemám rozhodně na mysli počasí, ale oblečení a ryze podzimní barvy. Užívám si černou, bordó, odstíny šedé, zelené a mou nesmrtelnou červenou.
Dnes se to ponese v duchu právě černých teplejších šatů, které jsem doplnila odstíny zlaté, hnědé a červené.








 Dnešní pracovní týden je o něco kratší! A to díky středečnímu volnu, tak nezoufejte :)

kkiss 

7 komentářů:

  1. Upřímně se divím, že k tomuto článku píšu první komentář zrovna já po třech dnech od jeho publikace - možná čas, možná závist - kdo ví?! Protože Ti to tady, holka moje, neuvěřitelně sluší!! K outfitu tentokrát nemám absolutně co dodat (nemám slov) a co se týče Tvých nových vlasů, tak ty tedy vážně nemají chybu... Za mě zkrátka TOP!

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit krásný jako vždy, líbí se mi, že se nebojíš barev. Zlatá bundička je naprosto skvělá a hrozně se mi líbí, jak ladí k uchům od kabelky. Těším se na další články a inspirace :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, pro druhe to bude asi divocina, ale ja si rada hraji :) Moc tedy dekuji, vazim si toho a potesilo me, ze jsi si souzneni zlatych detailu vsimla.

      Vymazat
  3. Moc ti to sluší. Chtěla bych se zeptat, kde jsi koupila tu bundičku?? Díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji. Bundu uz mam nekolik let a kupovala jsem ji v Nemecku, tusim v Sellgrosu, ale jista si tim nejsem :(

      Vymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*