čtvrtek 31. května 2018

Život straky

Vždy ve mně byl kus straky,

která milovala třpytky všeho druhu a na všem..
A zůstalo mi do doteď.
Mým snem mělo mít bílé boty na nošení ven. Jedny už mi pořídil můj muž, bíle tenisky Nike Air Max, které jsem ale dostala jako "cvičební boty" do fitka a je fakt, že ven mi trhá srdce si je vzít, aby jejich bílá barva nezašla.

Zažila jsem totiž u své bývalé spolužačky bíle Niky které už zašlé byly a tak se snažím to nedopustit. Jenže chtíč po bílé botě mě nepřešel.
Je to bezmála rok, co jsem propadla značce Guess, vnímám ji jako dostupný luxus. Jejich kousky se mi moc líbí, přijdou mi nadčasové a to hlavně co se kabelek týče. Jakmile jsem ale zjistila, že mají i obuv,  zamilovala jsem se i do ní.


Když jsem pak s akcí Ona Dnes narazila na slevovou akci na blyštivé krásky, které házely snad všemi barvami, měla jsem jasno, že obyč bílé boty u mě nejsou vítány.
A tak je tu máme.

Miluji jejich jednoduchý styl hlavně třpytky. Na slunci hrají všemi barvami a nejde je nemilovat.


A když už jsme u těch třpytek, tak drahé kamení je tak trošku totéž.. A tak jsem ukořistila i rosegold pantoflíčky, které jsou noname.


I za málo peněz lze udělat hodně muziky :)



Přeji krásný slunný čtvrtek, malý pátek :)

kkiss

3 komentáře:

  1. Tiež úplne zbožňujem všetky tie kamienky, detaily a trblietky aj na obuvi :) Super výber

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  2. Jůů miluji třpytky, takže se mi moooc líbí jak tenisky, tak i pantofle :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Jóó, tak to je přesně moje! :-) Oboje botky jsou super! Taky nemůžu moc odolat, když se věci (ať už boty nebo třeba i tričko) třpytí. :o) Nedávno jsem našla takové třpytivky zde, ale mám maličko obavu, aby kamínky hned neslítaly. Jakou s tím máte holky zkušenost? Díky a mějte se pěkně, Domča

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mě nesmírně těší =o*